Özdilek

Ekonomi

İZGİAD’da değişim zamanı

Yusuf Erenkaya’nın başkanlığını yaptığı İzmit Genç İşadamları Derneği (İZGİAD) Kongresinde görev değişimi yaşanacak.

8 Nisan 2021 Saat: 16:10
İZGİAD’da değişim zamanı
İZGİAD’da değişim zamanı

İZGİAD’da değişim zamanı

Eray Bodur’un başkanlığında tek liste ile seçime gidilecek.

 

İzmit Genç İşadamları Derneği (İZGİAD) 10. Olağan kongresini gerçekleştiriyor. Kongre 12 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’da Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenecek. Pandemi koşullarına uygun şekilde düzenlenecek olan olağan kongreye kent protokolünden ilgi bekleniyor.

Görevi deviredecek 

İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya görevi KOTO Meclis Üyesi ve Rodopi Kahve’nin sahibi Eray Bodur’a devredecek. Eray Bodur'un başkanlığında hazırlanan tek liste ile seçime gidilecek. Bodur, Kongre günü Corona virüse karşı her türlü önlemi alacaklarını, bu yüzden üyelerin gönül rahatlığıyla kongreye katılabileceklerini söyledi.

Eray Bodur kimdir? 

2015 Yılında İZGİAD’a üye olan ve yeni dönemde başkanlık görevini üstelenecek olan Eray Bodur 1989 İzmit doğumlu, İlk ve orta öğrenim Ulugazi ve Hızır Reis Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra İzmit Lise’sinden mezun oldu. Ön lisansını Adnan Menderes Üniversitesinde Pazarlama Bölümü ve Lisansını Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. 2010 yılından beri aile şirketi olan Trakya Gıda firmasında yönetici, 2016 yılında kurduğu Rodopi Kahve firmasının sahibi, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi, İzmit Lisesi Mezunları Derneği Üyesi olan Bodur, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinde Gençlik Kolları başkanlığı yaptı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat