Özdilek

Siyaset

İYİ Parti'nin 3 yaşında

İYİ Parti'nin 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları bugün Atatürk heykeline çelenk bıraktılar.

26 Ekim 2020 Saat: 08:54
İYİ Partinin 3 yaşında
İYİ Parti'nin 3 yaşında

İYİ Parti'nin 3 yaşında

İYİ Parti'nin 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları bugün Atatürk heykeline çelenk bıraktılar.

Saat 10.00 da başlayan törene İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri katıldılar.

Törenin ardından, İYİ Parti Teşkilatı Pazar pazarında vatandaşlara "İyilik Büyütelim" etkinliği altında çam fidanı dağıttılar.

3. yıl programına İzmit İlçe adına Başkan Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Akgün, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Derin ve tüm İzmit İlçe yönetimi katıldı.

Başkan Pelin Coştur Filiz, yayınladığı mesajda "Yıllardır yaşanan her türlü adaletsizliğin karşısına umut ve cesaretle dikilmek için kurulan İYİ Partimiz bugün 3 yaşında.
Tüm köşe başlarının tutulduğu, yoksulluk, yoksunluk ve talanın kol gezdiği sokaklarda umudun adı olan İYİ Parti, 3 yılda ülkemizin en büyük 3. partisi konumuna geldi.
Bu süreçte parti içi ve parti dışı pek çok oyun ve engelle karşılaştık. Ancak çok iyi biliyoruz ki; engeller, gözlerinizi hedefinizden ayırdığınızda gördüğünüz korkutucu şeylerdir.
Biz, büyük önderimiz Atatürk'ün izinde ve cesaretin kadındaki görünümü olan Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in liderliğinde hedeflerimizden sapmadan ve korkmadan engelleri aşmaya devam ediyoruz.
İYİ Parti'yi artık umudunu yitiren gençler, çorba kaynatanamayan kadınlar, asgari ücretle çocuklarını okutan babalar, faturalarını ödeyemeyen emekliler ve hak ettiği halde emekli olamayan vatandaşlarımız kurdu. İYİ Parti'yi karanlığı yırtıp atacak, umutsuzluğu yenecek ve güzel ülkemizi hak ettiği seviyeye çıkaracak olan cesurlar kurdu. Onun için biz çok güçlüyüz.


Ne kadar üzerimize gelirlerse gelsinler, ne kadar oyunlarla bizi bölmeye çalışırlarsa çalışsınlar, biz Türk milletinin, Türk Devletinin, Türk vatanının ve Türk bayrağının hiçbir şeyden korkmayan koruyucuları olarak ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkarmaya and içtik.
İYİ ki İYİ'ler var, İYİ ki İYİ Parti var. Kuruluşumuzun 3. yılı kutlu olsun" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat