Özdilek

Siyaset

İYİ Partiden Körfez’de ilk toplantı

İyi Parti Körfez İlçe Teşkilatı, ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlçe başkanlığı görevine getirilen genç girişimci iş adamı İbrahim Ömer Toyran başkanlığında bir araya gelen taraftarla tanışma olanagı buldu.

6 Ocak 2018 Saat: 14:03
İYİ Partiden Körfez’de ilk toplantı
İYİ Partiden Körfez’de ilk toplantı

Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerinde bulunan ve üç kattan oluşan ilçe binasında bir araya gelen İyi Parti yönetimi, yapılacak olan görev taksimi konusunda da fikir alış verişinde bulundular. Yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda, yönetim kurulu üyeleri bir birleriyle tanışma imkanına kavuşmuş oldular. İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran, bu toplantının ilk olduğunu, yönetim kurulu üyelerinin bir birleriyle tanışma imkanı bulduğunu belirterek, kendilerine verilen vazifeyi en iyi  şekilde yerine getirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Çok iyi bir ekip kurduklarını belirten İbrahim Ömer Toyran, "Toplumun her kesimini kapsayacak, vizyonu-misyonu-geçmişi düzgün insanlardan oluşan çok güzel bir ekip kurduk. Bu ekiple gece-gündüz demeden, her türlü sıkıntıya göğüs gererek çalışacağız."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat