Özdilek

Siyaset

İyi Partide nöbet değişimi

Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İl Binası’nda gerçekleşen bir törenle il başkanlığı görevini Serdar Kaman’dan devir aldı.

23 Eylül 2018 Saat: 23:32
İyi Partide nöbet değişimi
İyi Partide nöbet değişimi

 İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İl Binası’nda  törenle il başkanlığı görevini Serdar Kaman’dan devir aldı.  Devir teslim törenine İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, kurucular kurulu üyeleri Cumali Durmuş, Ruhittin Sönmez, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Veda Değil

Devir teslim töreninde ilk olarak görevini Şanbaz Yıldız’a devreden Serdar Kaman konuşmasında, “Bu bir veda değil başlangıç törenidir. Bundan yaklaşık yaklaşık 10 ay önce değerli büyüğümüz Ruhittin bey beni arayarak görevi tevdi etti. Bu görevi alarak büyük bir sorumluluk hissettim. Zor dönemden geçen Türkiye’de bir cesur hareketi olan İYİ Parti’ye katılarak görevi gururla devraldım. Görevi aldıktan sonra 9 gün boyunca sadece söylenenleri dinledim. 9 gün aradan sonra teşkilatlanma çalışmalarına başladık. 1 ay gibi kısa sürede seçime hazırlandık. Ardından gelen baskın seçimle birlikte birlik ve beraberliğimizi bozmadan partimizi sırtladı” dedi.

Ardından kürsüye gelen İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Siyasette hizmet bir bayrak yarışıdır. Bugün bu bayrağı devralmaktan ve zamanı geldiğinde görevimi onurlu bir şekilde yapmanın kıvancıyla devredecek olmaktan şeref duyarım. Kanımca önemli olan; bu süre içerisinde sorumluluk bilinciyle hareket etmek ve bu görevi tüm gereklilikleriyle yerine getirebilmektedir” dedi.

Yıldız, “Herkes bizim aleyhimizde bulunacaktır. Herkes bizi yolumuzdan çevirmeye çalışacaktır. İşte biz burada karşı koyuşları yok eden olacağız. Önümüze sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendimizi büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacağız. Ondan sonra bize büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceğiz. Unutmayın, bizler teşkilat anlamında ne kadar yapıcı ve kucaklayıcı olursak, bu şehrin her insanına uzattığımız el de o denli samimi ve sıcak olacaktır. Siyaset gönül işidir, gönlün adamı olunuz. Kenetlenmemizi, önceliğimizdir. Her fikir, her söylem bir başkasını incitmediği sürece değerlidir. İYİ kelimesinin önünde ve arkasında uzlaşma ve hoşgörünün dışında başka bir hiçbir şey olmamalıdır” dedi.

Yıldız son olarak, “Bizler, vatanımız ve vatandaşımız için İYİ’yi istemek, İYİ olmak, İYİ’yi başarabilmek zorundayız. Bizler, dik durmak, ilkeli olmak, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalmak zorundayız. Bizler, bilim ve aklın önderliğinde yol alarak, Büyük Atatürk’ün ilkelerine sıkı sıkıya sarılmak zorundayız. Konuşmama son vermeden önce huzurunuzda Serdar Kaman’a çalışmalarından ve katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim.” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat