Özdilek

Siyaset

İyi Parti Kampa Giriyor

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman partisinin il binasında düzenlediği basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

18 Temmuz 2018 Saat: 13:49
İyi Parti Kampa Giriyor
İyi Parti Kampa Giriyor

 Toplantımız Afyon’da bir otelde gerçekleştirilecektir. Toplantıya genel başkan ve yardımcılarımız, genel idare kurulu üyeleri, kurucular, milletvekilleri ve il başkanları katılacak. Toplantıda seçim sonuçları enine boyuna değerlendirilecek ve önümüzdeki yerel seçimlerde nasıl bir strateji izlenmeli bunun yol haritası çizilecek” ifadelerini kullandı. Bazı değişiklikler olacak “Yine bu toplantı sonrasında bazı il ve ilçe başkanlıklarında da revizyon bekleniyor” diyen Kaman, “Bunlar bir kısmı genel merkezin, bir kısmı da il ve ilçe başkanlarının talebi doğrultusunda gerçekleştirilecek. Bizde bazı ilçelerimizde değişim bekliyoruz. İlçe başkanlarımızın bazı talepleri vardır. İsim şuanda net telafi etmek istemiyorum ancak ilimizde de bazı değişiklikler olacağını belirtmek istiyorum. Yine toplantı sonrasında bazı belediye başkan adaylarının da açıklanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Partimize yol haritası çizeceğiz Afyon’da düzenlenecek seçim değerlendirmesinin bir erken yerel seçim ihtimaline karşılık mı yapıldığının sorulması üzerine Kaman, “Geçtiğimiz yıl 2017 yılında genel başkanımız 15 Temmuz 2018’de genel seçimlerin gerçekleşeceği öngörüsünde bulunmuştu ve sadece 20 günlük bir farkla gerçekleştiğini gördük. Yani şimdi de baskın bir yerel seçim olma ihtimaline karşılık bu toplantıyı düzenleyecek ve yol haritası çizeceğiz” diye konuştu. şekilde ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili yapılan anma törenlerinde, Valiliğin tarafımıza bir daveti ulaştı ve o toplantıdaki programı inceledikten sonra şehit ve gazi yakınlarının yer aldığı yemeğe bende katıldım. Ancak ertesi günkü kutlamaların bir AK Parti şovuna dönüşebileceğini söyledik. Fakat milletvekilimiz de kendisine yapılan davete icabet etmiştir. Ardından yine etkinliklerin AK Parti şovuna dönüştüğünü gördüğünü ifade etmiştir” sözlerini kullandı. İzmit ilçe’de iki grup var Son olarak İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı’ndan 9 yöneticinin ihraç edilmesinin sorulması üzerine cevap veren Kaman, “İzmit İlçe il ilgili evet iki grup var. Bu iki grubun arasındaki polemiği seçimler dolayısıyla yatıştırdık ancak seçimlerin bitmesinin ardından Koray Aydın’a bu durumu anlattım. Bu konu ile ilgili tabi ki bazı çalışmalar yapılacaktır. Afyon’da ki seçim değerlendirme toplantısının ardından İzmit İlçe Teşkilatımızda da bazı değişimler yaşanacaktır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat