Özdilek

Güncel

İyi Parti Derince ilçe teşkilatında birlikteliğin bayramlaşması

Gürpınar; “mübarek ayın bitişiyle kutladığımız Ramazan Bayramının öncelikle vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileriz”dedi.

7 Haziran 2019 Saat: 00:33
İyi Parti Derince ilçe teşkilatında birlikteliğin bayramlaşması
İyi Parti Derince ilçe teşkilatında birlikteliğin bayramlaşması

İyi Parti Derince ilçe teşkilatında birlikteliğin bayramlaşması

Gürpınar; “mübarek ayın bitişiyle kutladığımız Ramazan Bayramının öncelikle vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileriz”dedi. detaylar haberimizde…

İyi Parti Derince Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Selman Gürpınar başkanlığında yapılan bayramlaşma programında bir araya geldi.

İlçe binasında yapılan bayramlaşmaya İyi Parti Derince İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşegül Babacan ve İl Gençlik Kolları Temsilcileri de katıldı.

Gelen herkese teşekkür ve minnetlerini sunarak konuşmasına başlayan Av. Selman Gürpınar şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Ramazan insanların kötü huy ve alışkanlıklarından uzaklaştığı iyilik ve güzelliklere yöneldiği manevi bir arınma ayıdır.

Bu mübarek ayın bitişiyle kutladığımız Ramazan Bayramının öncelikle vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diler.

Bütün dert ve sıkıntıların son bulduğu küslerin barıştığı; birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik duygularının pekiştiği, sevdiklerinizle birlikte olduğunuz huzur, barış ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat