Özdilek

Siyaset

İYİ Parti Çamlıtepe’de seçim bürosu açtı

Çamlıtepe Mahallesinde, İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Güner Çiçekli tarafından, Millet İttifakı Seçim İrtibat Bürosu yoğun katılımla gerçekleşti.

10 Mart 2019 Saat: 17:03
İYİ Parti Çamlıtepe’de seçim bürosu açtı
İYİ Parti Çamlıtepe’de seçim bürosu açtı

İYİ Parti Çamlıtepe’de seçim bürosu açtı

Seçim irtibat bürosunun açılışına; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Millet İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Recep Şirin, meclis üyesi adayları, İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı, İYİ Parti üyeleri, İYİ Parti Körfez Gençlik Kolları, CHP Körfez Gençlik Kolları ve Körfez halkı katılım sağladı.

Körfez hergün bir geri vites yaptı

Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Ben on üç senedir siyaset yapıyorum. Körfez hergün bir geri vites yaptı. Körfez’i ilçe olmaktan belde olmaya sürüklediler. Her gelen belediye başkanı yönetimden çok zengin bir şekilde ayrıldı. Hepsi servetini katlayarak gitti. Körfez, gün geçtikçe yaşanılması zor bir ilçe haline gelmeye başladı. Soğan ve patates kuyruğuna giren vatandaşlarımızın, günlük masrafı 2 milyon olan sarayda keyif süren cumhurbaşkanını savunması zoruma gidiyor. EYT, Emeklilikte Yaşa Takılanlar değil; AKP ve MHP’ye takılanlardır. Bu konu ile alakalı bizim kanun teklifi ve araştırma önerilerimiz var ama hiçbirini AKP-MHP kabul etmedi. Bizim sözümüz var; EYT’yi çıkaracağız” dedi.

Millet İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Salih Recep Şirin, “Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Mahallelerimiz hizmet görmemiş. Vatandaşlarımızın şikayetlerini dikkate alarak projeler ürettik ve üretmeye devam ediyoruz. Körfezde babam Kemal Salih Şirin ve amcam Hüseyin Avni Şirin’in mahallelerimize yaptığı hizmetleri sürdürmek için sahalara çıkıyorum. Körfezde satılmadık yer kalmadı. Körfez Belediyesi işçilerin maaşını ödeyemiyor. Amcamın hibe ettiği arsaları dahil sattılar. Hepsi yönetimden zengin olup ayrıldılar. İnşallah 31 Martta belediyeyi alacağız. Çamlıtepe, 2-3 ay sonra 35 sene arayla küllerinden yeniden doğacak”dedi.

Konuşma sırasında, Millet İttifakı kapsamında İYİ Parti-Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatlarının büyük azim ve özveriyle çalışmalarının sonucunda 31 Mart akşamı zafere ulaşacaklarını ve Körfez’i İYİ Belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini dile getirdiler

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat