Özdilek

Siyaset

İstanbul’u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya hazırım

Ekrem İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım‘ın canlı yayın açıklamasına yanıt verdi.

29 Mayıs 2019 Saat: 00:41
İstanbul’u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya hazırım
İstanbul’u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya hazırım

İstanbul’u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya hazırım

İstanbul’u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya hazırım İstanbul’un Seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım‘ın canlı yayın açıklamasına yanıt verdi. detaylar haberimizde…

Millet İttifakının CHP‘li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu rakibi Binali Yıldırım’a canlı yayın teklifi yapmış, Binali Yıldırım da yapılan bu teklife “Tek bir şartım var, ben İstanbul’u konuşmak istiyorum” demişti.

İmamoğlu, Yıldırım’ın “Tek bir şartım var, ben İstanbul’u konuşmak istiyorum” sözlerine yanıt verdi.

“Gayet tabi İstanbul’u konuşacağız. Başka ne konuşacağız” diyen İmamoğlu, “Artı İstanbul’la ilgili rakibimizin iddiaları var. Bizi zan altında bıraktığı çok uçuk iddiaları var. Ama “çaldılar” ama başka kavramlarla bizi zan altında bıraktığı konular var, onları da konuşacağız” dedi.

Ekrem İmamoğlu, “Gayet tabi İstanbul’u konuşacağız. Başka ne konuşacağız. İstanbul’un projeleri var. Artı İstanbul’la ilgili rakibimizin iddiaları var. Bizi zan altında bıraktığı çok uçuk iddiaları var. Ama “çaldılar” ama başka kavramlarla bizi zan altında bıraktığı konular var onları konuşacağız.

Rakibimiz bana aklındaki tüm soruları sorsun tabi İstanbul’la ilgili. Memleket meselelerini konuşacak halimiz yok. Onu da konuşuruz ama buna gerek yok. Seçim süreci olsun, projeler olsun İstanbul’u ilgilendiren tüm konuları konuşmaya ben razıyım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat