Özdilek

Turizm

İstanbul Boğazı’nda mega yatılar korteji

25 mega yatın İstanbul Boğazı'ndaki korteji 13 Ekim'de muhteşem karelere sahne oldu

13 Ekim 2018 Saat: 22:58
İstanbul Boğazı’nda mega yatılar korteji
İstanbul Boğazı’nda mega yatılar korteji

30 yıllık tarihinde bir ilki gerçekleştirerek etaplarına İstanbul’u da ekleyen The Bodrum Cup, 13-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge’a 25 mega yatın görkemli geçişiyle başladı. Kalamış-Kınalıada-Kalamış etabından sonra Marmara Adası, Babakale, Midilli, Sakız ve Samos noktalarından geçecek yarışçıların hedefi Bodrum Yalıkavak Marina!

 The Bodrum Cup, 30. yılına özel Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge organizasyonuyla birçok İstanbulluyu Beşiktaş sahilinde toplayan bir ilke imza attı. Toplamda 75 milyon avro değerindeki 25 mega yatın İstanbul Boğazı’ndan ilk defa geçtiği görkemli kortejle adeta bir görsel şölen sunan The Bodrum Cup, 30. yılına özel olarak Four Seasons Hotel’in isim sponsorluğu ve Opet’in ana sponsorluğuyla organize ettiği Four Seasons Hotel The Bodrum Cup Istanbul Challenge’ın startını verdi. 15 Ekim’de Kalamış-Kınalıada-Kalamış etabından sonra Marmara Adası, Babakale, Midilli, Sakız ve Samos noktalarından geçerek organizasyonun İstanbul bacağının platinium sponsoru olan Yalıkavak Marina’ya varacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat