Özdilek

Spor

İsmet İşeri’den Gölcükspor’a destek

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Gölcükspor ‘un İhsaniye Stadı’nda Muğlaspor maçı öncesinde yaptığı antrenmanı ziyaret ederek kırmızı siyahlı futbolculara başarılar diledi.

28 Şubat 2019 Saat: 22:31
İsmet İşeri’den Gölcükspor’a destek
İsmet İşeri’den Gölcükspor’a destek

İsmet İşeri’den Gölcükspor’a destek

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeriGölcükspor ‘un İhsaniye Stadı’nda Muğlaspor maçı öncesinde yaptığı antrenmanı ziyaret ederek kırmızı siyahlı futbolculara 

Başarı diledi

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’nin Gölcükspor’a ziyareti sırasında Gölcük Başkanı Ahmet Şahin ve yöneticiler karşıladı. İşeri’ye bu ziyaretinde Murat Ağacan, Ender Kodal, Halit Motor ve Çetin Kocatürk eşlik etti. Gölcükspor Mali As Başkanlığı yapan CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri kırmızı siyahlı futbolcuların Muğlaspor maçı öncesinde antrenmanı ziyareti sırasında kırmızı siyahlı ekibe baklava ikram edip kritik maç öncesinde başarılar diledi.

Destek sözü

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri “Bizim için büyük önemi olan bu şehrin tek profesyonel takımı olan Gölcükspor’a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bu hafta oynayacağımız Muğlaspor maçını kazanarak lig de artık çıkışa geçmenizi bekliyoruz.  Hepinize başarılar dilerim. 1 Mart Cuma akşamı The Ness Otel’de  düzenlenen geceye katılım sağlayıp Gölcükspor’a destek olacağız. Bu şehrin takımına sahip çıkmak herkesin görevdir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat