Özdilek

Siyaset

Işık Karamürsel Teşkilatı ile Kahvaltıda

AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri IŞIK, Kocaeli programı çerçevesinde Karamürsel İlçe Teşkilatı ile kahvaltı yaptı.

15 Ekim 2012 Saat: 17:01
Işık Karamürsel Teşkilatı ile Kahvaltıda
Işık Karamürsel Teşkilatı ile Kahvaltıda

AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri IŞIK, Kocaeli programı çerçevesinde Karamürsel İlçe Teşkilatı ile kahvaltı yaptı. Kahvaltıya AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Zekai İren ev sahipliği yaparken Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel ,il yöneticileri Ahmet Berberoğlu,Sami Sezgin,Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,kadın ve gençlik kolları başkanları ,ilçe yöneticileri,belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Teşkilatlarımızı Bilgilendiriyoruz

Teşkilat mensupları ile görüş alışverişinde bulunan Işık, gündem hakkında ki soruları yanıtladı ve teşkilatı bilgilendirdi. İlçe Başkanı Ahmet Türkel ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,programa katılımından dolayı Milletvekili Fikri Işık ve teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler. Daha sonra burada konuşma yapan Işık, konuşmasında “teşkilatlarımız içinde ki samimiyeti ve beraberliği her zaman önemsiyor ve bu samimiyetin bozulmaması teşkilat mensuplarımızın birbirleri ile daha yakın olmaları için bu tip toplantılara önem veriyoruz. Bu toplantılarda teşkilat mensuplarımız hükümetimizin yaptığı çalışmalar ile ilgili akıllarına takılan konular da sorular yöneltiyorlar biz de teşkilatlarımızı bilgilendiriyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat