Özdilek

İGF

İş kadınları arasındaki bağlantılar güçlenecek

Türk İş Kadınları Rehberi tarafından Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde düzenlenen Türk İş Kadınları Plaket töreni Çırağan Sarayı'nda görkemli bir törenle gerçekleşti.

30 Nisan 2021 Saat: 15:05
İş kadınları arasındaki bağlantılar güçlenecek
İş kadınları arasındaki bağlantılar güçlenecek
İSTANBUL (İGFA)- Sunuculuğunu Ece Pirim ve Burak Törün'ün üstlendiği organizasyon, Türkiye geneli ve yurt dışından küçük, orta ve büyük ölçekli iş kadınını bir araya getirdi.İş hayatında kadın gücünün varlığını ve başarısını kamuoyuna sunan organizasyona birçok dernek ve yayın kuruluşu destek verdi.

Türk İş Kadınları Rehberi ve Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay, Türk İş Kadınları çatısı altında başlayan birlikteliğin, işbirlikleri ile devam etmesi için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Yakın zamanda yayınlanacak Türk İş Kadınları Rehberi ve online platformlarımızla iş kadınları arasındaki ulusal ve uluslararası iş bağlantılarının gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağlayacaklarını belirten Muğurtay, oluşumun içinde yer alan tüm iş kadınlarına, destekleyen ve katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat