Özdilek

Eğitim

InnoTEAM Yarışmasında Kazanan 10 Firma Belli Oldu

6 Şubat 2017’de Doğu Marmara Bölgesi’ndeki KOBİ’lerinin inovasyon kapasitelerini geliştirmek amacıyla ilan edilen “InnoTEAM Yarışmasının” ilk aşaması olan firmaların mevcut durumlarının değerlendirilmesi süreci tamamlandı.

18 Ağustos 2017 Saat: 21:18
InnoTEAM Yarışmasında Kazanan 10 Firma Belli Oldu
InnoTEAM Yarışmasında Kazanan 10 Firma Belli Oldu

Bu süreçte, inovasyon yönetimi yetkinliği konusunda hangi kriterlere göre ve nasıl değerlendirme yapılacağına ilişkin, firmalara Sabancı Üniversitesi İnovasyon Uzmanları tarafından eğitim verildi. Eğitimin ardından, firmalar Avrupa Birliği İnovasyon Yönetimi Standardına (CEN/TS 16555-1) uygun olarak tasarlanan İnovasyon Yönetimi Değerlendirme Anketini (AToMIC) online olarakInnoTEAM web sayfası (http://innoteam.marka.org.tr/) üzerinden uyguladılar. Ankette firmalar tarafından beyan edilen bilgiyi yerinde incelemek ve firmaların her birine özgü geri bildirim raporlarını hazırlayabilmek için İnovasyon ve Ajans uzmanları tarafından her bir firmaya saha ziyareti gerçekleştirildi.

 

Temmuz ayında başlayan ve yoğun bir tempoyla devam eden saha ziyaretleri, Ağustos ayının ilk haftası tamamlandı. Değerlendirme sürecinde yer alan firmalar, hem uzmanların gözüyle kendilerini dışardan değerlendirmek hem de uzmanların önerilerini almak açısından saha ziyaretlerinin oldukça verimli olduğunu belirtti. Ziyaretlerden elde edilen verilere göre her bir firmaya özgü hazırlanan yol haritaları Eylül ayının sonuna kadar iletilecek.

 

Ajans uzmanları ve İnovasyon uzmanlarından oluşan Değerlendirme Komitesi, birbirinden nitelikli firmaların ilk aşamadaki mevcut durumlarını titizlikle değerlendirdi. Değerlendirme sonucu Strateji, Kolaylaştırıcılar, İnovasyon Süreçleri ve İnovasyon Çıktıları konularındaki performanslarına göre 6 ay boyunca mentörlük sürecine hazır ilk 10 firma tespit edildi.

 

Saha ziyareti aşamasında mentörlük sürecine hazır bulunan veya bulunmayan tüm firmalara, bundan sonraki süreçte inovasyon yönetimi konusundaki eksikliklerini görerek, kendilerini geliştirmeleri adına her bir firmaya özgü hazırlanacak geri bildirim raporları ve önümüzdeki yıl için yapılması gereken çalışmaları içeren yol haritaları Eylül ayında taraflarına iletilecektir.

 

2017 Yılı InnoTEAM Yarışmasına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

BAŞARILI FİRMALAR (Asil Liste)

 

 

Firma Adı*

İl

Artıdoksan Hızlı İmalat Teknolojileri A.Ş.

Kocaeli

Cryocan Basınçlı Kaplar, Endüstriyel Tesisler San. ve Tic. Ltd. Şti.

Kocaeli

Enka Civata A.Ş.

Kocaeli

FGİ Kapı Ve Yükleme Teknolojileri A.Ş.

Sakarya

Kromel Mak. San. Tic. A.Ş.

Sakarya

Pakform Plastik Ambalaj San. ve Tic. A. Ş.

Bolu

Pimsa Otomotiv A.Ş

Kocaeli

Sancaklı Mobilya Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş.

Düzce

Sistem Teknik Sanayi Fırınları A.Ş.

Kocaeli

Sönmez Transformatör Sanayi ve Tic. A.Ş.

Kocaeli

*Alfabetik sıralama yapılmıştır.

 

Not: Ücretsiz mentörlük hizmetini almaya hak kazanan firmalar, yarışmayı tamamlayacaklarına ve bu süreçte belirlenen koşullara uyacaklarına dair Eylül ayında mentörlük sürecinin başında sunulacak olan taahhütnameyi imzalamakla yükümlüdür.

 

2017 YILI INNOTEAM YARIŞMASI

MENTÖRLÜK HİZMETİ İÇİN YAPILAN DEĞERLENDİRME SONUCU OLUŞAN YEDEK FİRMA LİSTESİ

 

YEDEK LİSTESİNDE YER ALAN FİRMALAR (Yedek Liste)

Firma Adı*

İl

Ukinox

Düzce

TEM Kablo

Sakarya

UBS

Sakarya

Soilid İzolasyon

Sakarya

Asis Otomasyon

Kocaeli

*Puan sıralamasına göre listelenmiştir.

Not: Asil Listede yer alan firmaların haklarından feragat ederek çekilmesi durumunda, Yedek Listedeki sıralamaya göre firmalar ücretsiz mentörlük hizmeti için davet edilecektir. Ücretsiz mentörlük hizmetini almaya hak kazanan firmalar, yarışmayı tamamlayacaklarına ve bu süreçte belirlenen koşullara uyacaklarına dair Eylül ayında mentörlük sürecinin başında sunulacak olan taahhütnameyi imzalamakla yükümlüdür.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat