Özdilek

Spor

İnancımız üst seviyede

Kocaelispor’da göreve geldiği günden itibaren pozitif bir etki bırakan teknik direktör Galip Gündoğdu, gündeme dair açıklamalarda bulundu

11 Ocak 2018 Saat: 20:33
İnancımız üst seviyede
İnancımız üst seviyede

Fatih Kavlak’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen tecrübeli teknik adam Galip Gündoğdu, Antalya kampının kendileri için çok iyi geçtiğini belirtti. Gündoğdu, “Burada yaptığımız 4 antrenman ile kampa katıldık. Ekip olarak bizim kampa gidişimizin asıl sebebi de takım içerisinde oluşan moral düşüklüğünü hem antrenmanlarla hem de mental açıdan yukarılara çekmekti. Antalya’daki son 4 günümüzde moral ve motivasyonumuz üst seviyeye çıktı.” dedi.

Marka bir kulüp

Takım olarak oynadıkları 3 hazırlık müsabakasında da artan bir performansın söz konusu olduğunu, lige kadar daha çok iyi olacaklarına inandığını ve takıma güvendiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Kocaelispor’dan gelen teklifi kabul ederken geçen seneki oyunculardan kurulu olması ve geçen sezon bu takımın ortaya performansını ele aldık. Biz bu ekibi, o performansa yeniden kavuşturabileceğimizi düşündüğümüz ve inandığımız için geldik. Öte yandan Kocaelispor marka bir kulüp, bu kulüpte yer alma düşüncesi bizi etkiledi.

Beklentimizin üstünde oldu

Oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten kurt hoca, “ Beklentilerimizi boşa çıkarmadılar. 26 kişi ile gittiğimiz kampta genelde 15-16 oyuncuya şans verebildik. Bunu da oyuncularımla paylaştım. Bizim ekip olarak bir an önce üst sıralara tırmanmaya ve durumumuzu düzletmeye ihtiyacımız var. O yüzdendir ki zorlu lig maratonunda kullanacağım oyunculara daha çok şans vermem gerekiyordu. Takibi gençleri götürdük, onlara da hazır olun mesajı vermek istedik” şeklinde konuştu.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat