Özdilek

Siyaset

İMEAK DTO’dan CHP’ye ziyaret

İMEAK DTO Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetimi, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti

20 Kasım 2018 Saat: 10:55
İMEAK DTO’dan CHP’ye ziyaret
İMEAK DTO’dan CHP’ye ziyaret

İMEAK DTO’dan CHP’ye ziyaret

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) Kocaeli Şubesi’nin yeni başkanı Vedat Doğusel ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti. Avukatlık mesleği sebebiyle CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile daha önceden tanıştıklarını ifade eden Vedat Doğusel, “Bu kez denizcilik alanındaki faaliyetlerimizi oda olarak sizlere anlatmak amacı ile ziyaretimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.

 

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “En kısa zamanda size iadeyi ziyarette bulunarak daha yakından çalışmalarınızı takip etmek istiyoruz. Dünyada üç tarafı denizlerle çevrili olmasına rağmen denizden bu kadar istifade edemeyen başka bir ülke daha yoktur. Politikacı olarak odanıza nasıl bir destek verebilirsek, elimizden geldiğince sizlerin yanında olmak, çalışmalarınızda yer almak isteriz” açıklamasında bulundu.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat