Özdilek

Kültür/Sanat

İlhan Şeşen’in “hediyem” lansmanında yıldızlar geçidi!

Geçtiğimiz gece Babylon Bomontiada’da “İlhan Şeşen:Hediyem” albümünün lansman gecesi albümde yer alan yıldız sanatçıların katılımıyla gerçekleşti.

23 Ekim 2018 Saat: 08:33
İlhan Şeşen’in “hediyem” lansmanında yıldızlar geçidi!
İlhan Şeşen’in “hediyem” lansmanında yıldızlar geçidi!

Akışta yer alan 22 şarkıyla toplam 2 saat boyunca hiç ara vermeden sahnede yer alan usta müzisyen İlhan Şeşen, gecenin açılışını müzik kariyerinin ilk bestesi olan “Bağlar” şarkısıyla gerçekleştirdi ve “Bu şarkıyı eşime yapmıştım, şimdi bir de sonrasında yaptığım şarkıyı görün.” diyerek “Tombalak Tomurcuk” parçasını seslendirdi. Yıldızlar geçidi ise albümün çıkış şarkısı olan ve Yalın’ın yeniden hayat verdiği “Sensiz Olmaz” şarkısıyla başladı.

İlhan Şeşen’in bu özel lansman gecesinde sırasıyla Yalın, Yaşar, Buray, Ayla Çelik, Eser Yenenler, Zeynep Talu, İhtiyaç Molası, Gündoğarken ve Dilhan Şeşen sahne aldı. Birbirinden değerli müzisyen dostlarıyla aynı sahneyi paylaşan usta müzisyen İlhan Şeşen, bu konseri dinlemeye gelen tüm dinleyicilerine 47 yıl öncesine dayanan unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.



Eser Yenenler: “Oğuzhan Koç benim geri vokalimdi!”

Sahneye çıktığı anda İlhan Şeşen’le “Aliye” dizisinin setindeki ilk tanışmalarını anlatan Eser Yenenler; “Bu şöhret yolunda tanıştığım ilk ünlü İlhan Şeşen’di. 15 yıl sonra tekrar bu albümle buluştuk” dedi. İlhan Şeşen ise Eser Yenenler’in albüme nasıl dahil olduğunu anlatırken “Yıllar önce Eser’in bir performansını izledim. Eser’e mutlaka sahnede olmalısın dedim. Ancak o sahneyi Oğuzhan’a bıraktı.” demesi üzerine Yenenler “Oğuzhan Koç o zamanlar benim geri vokalimdi. Ben de böyle olacağını düşünmezdim. Baktım ki o daha iyi, sahneleri ona bıraktım.” diyerek dinleyicileri kahkahalara boğdu. Eser Yenenler, sahnede “Gördüğüme Sevindim” şarkısını İlhan Şeşen’in gitarıyla çalıp söyledi.

Yıllar sonra tüm Şeşen’ler aynı sahnede buluştu!

 

Müziğe Grup Gündoğarken adı altında başlayan İlhan Şeşen, Gökhan Şeşen ve Burhan Şeşen, “Hediyem” albümünün lansman gecesinde aynı sahnede, hep bir ağızdan unutulmayan ve en sevilen Grup Gündoğarken şarkılarını seslendirdiler. Gökhan Şeşen’in henüz 21 yaşındaki müzisyen kızı Dilhan Şeşen de amcaları ve babasıyla bu sahneyi paylaştı. Duygusal anlar yaşanan bu sahnenin ardından Dilhan Şeşen göz yaşlarına boğuldu.

Türkiye’de ilk kez bir tribüte albümün albüm belgeseli çekildi!

“İlhan Şeşen:Hediyem” albümünde yer ala birbirinden değerli 14 sanatçının İlhan Şeşen ve albüm özelinde yapmış olduğu tüm samimi açıklamalardan albümde yer alma hikayelerine kadar herşey bu belgeselde buluştu. Belgeselin fragmanı bu gecede ilk kez bu özel geceden davetlilere gösterildi. Belgeselin tamamı pek yakında Sony Music Türkiye YouTube kanalında tüm müzikseverlerle buluşacak.

Etiketler: İlhan Şeşen,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat