Özdilek

Spor

İlhan Bayram şampiyonları ağırladı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Türkiye Şampiyonu olan Kocaeli Basket U15 takımını tebrik etti.

10 Haziran 2018 Saat: 15:42
İlhan Bayram şampiyonları ağırladı
İlhan Bayram şampiyonları ağırladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Basket U-15 takımını makamında ağırladı. İlimizi, Muğla’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası finallerinde temsil eden Kocaeli Basket U15 A erkek takımı, finalde Ankara TED Koleji’ni 81-74 yenerek şampiyon olmuştu. Takımın teknik kadrosunu ve oyuncularını makamında kabul eden Bayram, takımın çok önemli bir başarı elde ettiğini belirterek oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

 

Başarılar diledi

Türkiye Şampiyonluğu elde eden Kocaeli Basket U15 takımı Genel Sekreter İlhan Bayram’ı ziyaret etti. Takım oyuncularıyla sohbet eden Bayram, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek verdiklerini belirten Bayram; “Genç basket takımımızın elde ettiği başarıdan dolayı gençlerle gurur duyuyoruz. Gençler takım olarak mücadele edip başarı kazanıyorlar, bizler de onlara elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Forma hediye etti

Muğla’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası finallerinde ilimizi temsil eden Kocaeli Basket U15 erkek takımı, finalde Ankara TED Koleji’ni 81-74 yenerek şampiyon olmuştu. Kocaeli Basket U15 takım sorumlularını ve sporcuları makamında ağırlayan Genel Sekreter İlhan Bayram, oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik etti. Kocaeli Basket U15 takımının teknik sorumlusu Tolga Kaan Bahadır, İlhan Bayram’a takımın formasını hediye etti. Bahadır, desteklerini esirgemedikleri için Genel Sekreter Bayram’a teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat