Özdilek

Siyaset

İlhami Bayrak Çayırova’da iddialı başladı

İYİ Parti’nin Çayırova’da merakla beklenen Belediye Başkan Adayı geçtiğimiz günlerde açıklanmış ve bölge halkının da yakından tanıdığı İlhami Bayrak ismiyle yola çıkılmıştı.

3 Şubat 2019 Saat: 21:54
İlhami Bayrak Çayırova’da iddialı başladı
İlhami Bayrak Çayırova’da iddialı başladı

İlhami Bayrak Çayırova’da iddialı başladı

Haber detayı

İYİ Parti’nin Çayırova’da merakla beklenen Belediye Başkan Adayı geçtiğimiz günlerde açıklanmış ve bölge halkının da yakından tanıdığı İlhami Bayrak ismiyle yola çıkılmıştı.

     Bugün ise Çayırova Kuştepe Mesire Alanında gerçekleşen bir basın toplantısıyla Başkan Adayı İlhami Bayrakhem partililer hemde basınla tanışma programı gerçekleştirdi. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programa Çayırovalı yüzlerce vatandaş katıldı ve program adeta gövde gösterisine döndü.

Programa yoğun katılım

Yoğun bir katılımla gerçekleşen basınla buluşma toplantısına  İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yanı sıra; İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, İyi Parti  Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Dicle Akın, İYİ Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşcu, Saadet Partisi Çayırova Meclis Üyesi Necati Apaydın, Cumhuriyet Halk Partisi eski İlçe Başkanı Necdet Doğan, CHP eski Çayırova Belediye Meclis Üyesi Cemal Demirbağ, Çayırova Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Şen, Mahalle Muhtarları ve Muhtar Adayları, Bölge STK ve Derneklerinin başkan ve yöneticileri ile yüzlerce Çayırova vatandaş katıldı.

İlhami bayrak’a yoğun ilgi

Programa katıldığı andan itibaren vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, yüzlerce vatandaşla tek tek tokalaşarak destekleri için teşekkürlerini sundu. Kahvaltı ikramı ile başlayan programda ilk olarak İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal söz aldı. Programa katılan herkese teşekkürlerini sunan Uzunal, Belediye Başkan Adayları İlhami Bayrak için övgü dolu sözler kullandı ve Çayırova’da seçimi kazanacaklarını belirtti.

Türkkan: seçim havasını bugün ilk kez Çayırova’da gördüm

İlçe Başkanı Uzunal’ın ardından ise İl Başkanı Şabnaz Yıldız söz alarak bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. İl Başkanı Yıldız’ın ardından ise Kocaeli Milletvekili Lüftü Türkkan söz aldı. Çayırova’da gördüğü kalabalık karşısında mutlu olduğunu dile getiren Milletvekili Türkkan: “Bugün ilk kez burada bir seçim havası gördüm. Bu havayı ise ilçe teşkilatımızın özverisiyle adayımız olan İlhami Bayrak isminin oluşturduğunu biliyorum. Bugün gelinen nokta ve halkın bu teveccühü gösteriyor ki biz Çayırova’da seçimi çok rahat kazanabiliriz. Mevcut iktidarın yanlış politikaları ile iyice yıpranan halkımız Çayırova’da da Türkiye genelinde de bu işi ehliyle yapacak isimlere yani İYİ Parti adaylarına teveccüh gösterecektir” dedi.

Bayrak: teşekkür ediyorum

Çayırova adayı olarak İlhami Bayrak isminin çok isabetli bir karar olduğunun altını çizen Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuşmasının sonunda Başkan Adayı İlhami Bayrak ismini kendisinin takdim etmek istediğini belirterek Bayrak’ın elini kaldırdı. Yoğun alkış alan bu konuşmanın ardından ise Başkan Adayı İlhami Bayrak söz aldı. Katılımcılara teşekkürlerini sunarak konuşmasına başlayan Başkan Adayı Bayrak: “Haklı mücadelemizde bugün bayraklaştırılan ve Çayırovamıza hizmet etmek için fırsat tanıyan Türkiye’nin cesur hareketi olan İyiler Hareketi’ne yani İYİ Parti’ye teşekkür ediyorum. Kıymetli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, İl Başkanımız Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanımız Mehmet Şeref Uzunal ve tüm teşkilat üyelerimize yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.  

“Çayırovamızı kazanalım”

Kendisini yalnız bırakmayan Çayırova halkına da özellikle teşekkür eden Başkan Adayı Bayrak: “İnşallah bugün yapılan basın toplantımızla ilçemizin bütün sokaklarına, bütün evlerine sirayet edeceğiz. Halkımızın sıkıntılarına ortak olacağız ve Çayırovamızı halkımızla birlikte kazanacağız. Görüyoruz ki halkımız bugün markete pazara gitmekten korkar hale gelmiş. 5 yıl önce ki seçimlerde halkımızı uyarırken insanlara neler kaybedebileceklerini birkaç madde halinde izah etmiştik. Neticesinde ise söylediğimiz her şey bugün ne yazık ki gerçeğe dönüştü. Çayırova’nın kaynaklarını yandaşlara peşkeş çekenler, halkın sırtından zengin olanlar yok mu? Her dönem olduğu gibi bu dönemde bu uyarıyı yapmak zorundayız. Çünkü bu kez biz Çayırovalılar topraklarımıza sahip çıkmazsak ne yazıktır ki Çayırova’yı kaybedebiliriz” şeklinde konuştu.

“Çayırovalılar kazanmazsa Çayırova’yı kaybedebiliriz”

Çayırovalıların kaynaklarını Çayırova halkından esirgeyen ve hesabını bile veremeyen güruh daha da tehlikeli bir yapıyla tekrar meydanlarda oy istiyor diyen Başkan Adayı Bayrak: “Çayırova’nın Kamu arazileri eşe dosta peşkeş çekilecek, çocuklarımızın geleceği ranta kurban edilecek. Yenimahalle halkına geçtiğimiz dönem söylediğim; Şu çocuklarınızın oynadığı sokaklar birilerinin peyzaj çalışmasına rant olup AVM’lere dönüştürülecek. Çocuklarınız okullara servisle gitmek zorunda kalacaklar sözü eminim ki hala halkımızın kulaklarındadır. Bugün ise daha büyük bir tehlikeyi haber veriyorum Çayırova halkımıza eğer bu seçimi Çayırova kazanmazsa Çayırova’yı kaybedeceksiniz. Öyle büyük bir yapı öyle büyük  bir lobi geliyor ki, ya Çayırova’lılar bu konuda tedbir alacak yada gelecek beş yıl Çayırovalıların Çayırova için yapacağı hiç bir şey kalmayacak. Bu kadar olumsuz meseleden sonra biz ne yapacağız derseniz. İyiler hareketine destek vereceksiniz. Bu çeteleri burada dağıtacağız, biz hakim yada savcı değiliz. Bu ve bu benzeri ilişkilere girmiş olanları bizler hukukun önüne çıkaracağız ve yüce Türk adaleti gereğini yapacaktır” dedi.

“Halka hesap veremiyorlar, veremezler”

Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Başkan adayı Bayrak konuşmasının son kısmında ise şunları söyledi: “Çayırova’da aidiyet bağlarımızın güçlü olduğu, yaşamaktan mutlu olduğumuz büyük bir bağla bağlandığımız bir şehir insan mekan ilişkisini oluşturmak için bütün gücümüzle çalışacağız, kamu kaynaklarını kendi malımızdan daha aziz bileceğiz. Daha etkin ve verimli kullanılması hususunda disiplin içerisinde ve Çayırovalılara yapılan her işin kuruş kuruş hesabını verebildiği bir yapı oluşturacağız. Geçmiş dönemlerde insanlar bugün iktidarda bulananlardan şeffaf ve daha açık bir yapı beklerken bugün maalesef bu yapı Ovacıkta ortaya çıkmış bir belediye başkanının icraatlerini örnek alması gerekmektedir. O insan halkına hizmet ederken kuruşu kuruşuna yaptığı harcamaları halkın görebildiği ulaşabildiği bütün imkanlarıyla şeffaf ve adil bir ortam sunuyor. Bizde Çayırova’da bu ortamı sağlayacağız” dedi.

Tanıtım Toplantısı sırasında basının sorularını alan İlhami Bayrak manifestosunu ve vaatlerini 19 Şubat’ta yapmayı planladıkları aday tanıtım toplantısında belirteceğini söyledi. Basın mensuplarının sorularını da tüm içtenliğiyle cevaplayan Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak toplantı sonrasında ise yine halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat