Özdilek

Sağlık

II. Ulusal HİPPOTERAPİ Kongresi Kartepe'de

Uluslararası Katılımlı II. Ulusal Hippoterapi Kongresi 23-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Kartepe Park Otel’de gerçekleştirilecek.

22 Ağustos 2017 Saat: 10:51
II. Ulusal HİPPOTERAPİ Kongresi Kartepede
II. Ulusal HİPPOTERAPİ Kongresi Kartepe'de

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in “Engeller Atla Aşılıyor, Umutlar Taşınıyor” sloganıyla hayata geçirilen vizyon projelerinden olan Kartepe Atla Terapi Merkezi’nin yapımında sona yaklaşıldı. “Engeller Atla Aşılıyor, Umutlar Taşınıyor” projesi kapsamında hayata geçirilen bir diğer çalışma ise “Uluslararası Katılımlı II. Ulusal Hippoterapi Kongresi” 23-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile Kocaeli Kartepe Park Otel’de gerçekleştirilecek.

Akademik Bir Çalışma

Türkiye’de yeni yeni tanınmaya başlayan “Hippoterapi” uygulamalarını bilimsel ve akademik bir desteğe dayandırmak amacı ile düzenlenen kongre, Hippoterapi’ye emek veren tüm uzman ve gönüllüler bilimsel bir şemsiye altında toplamak, Türkiye’ de yapılan uygulamaları disiplin altına almak ve daha etkin uygulama tekniklerini paylaşmak adına önemli bir çalışma olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat