Özdilek

Ekonomi

İGSAŞ tarımın kalbi Tekirdağ’da çiftçilerle buluştu

İGSAŞ, Tarım ve Teknoloji Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı Tarım fuarcılığında yeniliğin ve değişimin adresi olarak bilinen Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı, bu yıl 5-8 Eylül tarihleri arasında Tekirdağ’da gerç

8 Eylül 2018 Saat: 10:02
İGSAŞ tarımın kalbi Tekirdağ’da çiftçilerle buluştu
İGSAŞ tarımın kalbi Tekirdağ’da çiftçilerle buluştu

İGSAŞ, Tarım ve Teknoloji Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı

Tarım fuarcılığında yeniliğin ve değişimin adresi olarak bilinen Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı, bu yıl 5-8 Eylül tarihleri arasında Tekirdağ’da gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin en büyük gübre şirketleri arasında yer alan İGSAŞ, Türk tarımı için geliştirdiği en yenilikçi ürün ve çözümleriyle fuarda ilgi odağı oldu.

 

Türkiye’de açık hava uygulamalı en büyük tarım fuarı olarak gösterilen DLG- ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı, bu yıl 5-8 Eylül tarihleri arasında Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Tarım sektörünün önde gelen oyuncularının katıldığı fuarda yerini alan Türkiye’nin lider gübre üreticilerinden İGSAŞ en yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

Amonyak, üre ve kompoze gübre üretiminin lider oyuncusu olan İGSAŞ, son dönemde geliştirdiği sera, hobi bahçeciliği ve çiçek üretimine yönelik gübre ürünlerini de fuarda çiftçilerle buluşturdu.

İGSAŞ, fuarda farklı alanlara dönük ürünlerin yanı sıra modern tarım uygulamalarını da tanıttı. 5 yıldır Türkiye’nin farklı bölgelerinde sürdürülen “Tarladan Sofraya” projesinin sonuçlarını da paylaşan İGSAŞ Satış ve Pazarlama Direktörü Ercan Karasu, Ülkemizde tarımın hak ettiği yeri alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin ‘kendi kendine yeten’ hatta dünya ihracatında lider ülke olabilmesi için doğru tarım yöntemlerini uygulanması gerekiyor. İGSAŞ olarak fuarda ziyaretimize gelen çiftçilerimize öncelikle toprak analizinin önemini anlatmak istiyoruz. Daha az girdi maliyeti ile nasıl daha fazla verim alabileceğini göstermeye çalışıyoruz. Bu kapsamdan fuar alanında bulunan demo tarlamızda ayçiçeği ekimi gerçekleştirdik. Yapılan analize göre toprağın ve bitkinin ihtiyaç duyduğu gübreleri kullandığımızda hem maliyeti düşürüp hem de verimi nasıl maksimuma çıkarttığımızı çiftçilerimize uygulamalı olarak gösterme fırsatı elde ettiğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

İGSAŞ hakkında:

İstanbul Gübre Sanayi A.Ş. (İGSAŞ), 1971 yılında Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kamu kuruluşu olarak kurulmuştur. Temeli 1974 yılında atılan, 1977 yılında tesisleri bitirilerek amonyak ve üre üretimine başlayan İGSAŞ; özelleştirme kapsamında, 18.03.2004 tarihinde Yıldızlar Yatırım Holding A.Ş. tarafından satın alınmıştır. İGSAŞ, amonyak, üre gübresi ve kompoze gübreleri, ulusal ve Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak üretmeyi, muhtelif cins kimyevi gübreleri de aynı prensipler dahilinde ithal etmeyi, kaliteden taviz vermeden uygun pazar koşullarıyla müşterinin hizmetine sunmayı üretim politikası olarak benimsemiştir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat