Özdilek

Güncel

İGD’den Hizmet-İş’e ziyaret

İGD Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç ve Yönetim Kurulu üyesi Demirci, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ersoy’u ziyaret etti

24 Mart 2021 Saat: 20:50
İGD’den Hizmet-İş’e ziyaret
İGD’den Hizmet-İş’e ziyaret

İGD’den Hizmet-İş’e ziyaret

İnternet Gazeteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaeli Haberci Gazetesi sahibi Soner Kılıç ve 7. Gün Haber Gazetesi sahibi, İGD Yönetim Kurulu üyesi Özden Demirci, Hak-İş’e bağlı Hizmet- İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy’a konuk oldu.

Kılıç, faaliyetleri anlattı

Ziyarette konuşan İGD Başkanı Soner Kılıç, internet gazetelerinin yaşadığı sorunları dile getirirken, İnternet Gazeteleri Federasyonu’nun İnternet Gazeteleri Yasası’nın biran önce meclisten çıkarılması için Ankara’da temaslarını sürdürdüğünü iletti. Kılıç, “İnternet Gazeteleri Yasası’nın çıkması için var gücümüzle çalışıyoruz. Yasanın çıkması, sektördeki bilgi kirliliğinin önüne geçecek” dedi.

Ersoy, sendika olarak destek olacaklarını söyledi

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da sendika olarak bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi gerektiğinin öneminin vurguladı. Öte yandan ziyarette Kocaeli’de belediyelerde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmelerinde kazandıkları haklar da konuşuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat