Özdilek

Ekonomi

İDEV, Fuarcılıkta hedef belirledi

TÜYAP- İDEV 2018 Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 21 Mart-25 Mart tarihleri arasında kapılarını açıyor. basın toplantısında fuarlar merkezi olma konusunda hedef belirlendi

20 Mart 2018 Saat: 13:41
İDEV, Fuarcılıkta hedef belirledi
İDEV, Fuarcılıkta hedef belirledi

TÜYAP- İDEV 2018 Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 21 Mart-25 Mart tarihleri arasında kapılarını açıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuar öncesinde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasına KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ile oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Büyük kolaylık getirecek

İDEV 2018 Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul  Fuarı Kocaeli Ticaret Odası, TÜYAP Anadolu Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası ile Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB’in destekleri ile gerçekleşecek. Fuar evlilik hazırlığı yapan, evini yenileyecek ve ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak. Binlerce çifti ağırlamayı hedefleyen fuarlarda, özel gelinlik defilelerin yanı sıra yarışmalar, seminerler, müzik dinletileri ve daha pek çok etkinlik düzenlenecek.

“Arzumuz cazibe merkezi kimliği”

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Bildiğiniz üzere şehirlerin ve bölgelerin kalkınmasında nitelikli fuarlar büyük önem taşıyor. Türkiye’nin üretimine, ticaretine ve ihracatına yön veren ilimizi fuarcılıkta da cazibe merkezi kimliğine kavuşturmak için ilimizdeki ve bölgemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir şekilde çalışmalar sürdürüyoruz. İlimizde fuar sayılarının artması ve fuar alanımızın tüccar ve sanayicimize hizmet etmesi en büyük arzumuzdur. Bu yıl ilk kez İDEV Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı desteği ve ABİGEM işbirliği ile Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenlenecektir” dedi.

120 firma ile iş görüşmesi

Bulut, “Bu kapsamda 8 farklı ülkeden yaklaşık 120 firma fuar alanımızda iş görüşmeleri gerçekleştirecektir. Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda üyelerimizi uluslararası pazarlara ulaştırmaya gayret gösteren odamız bu ve bunun gibi birçok etkinliği hayata geçirecektir. Son olarak, fuarımızın düzenlenmesinde katkı veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İki fuar aynı anda 

TÜYAP Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Ev almak ve evini yenilemek isteyenler, yeni evliler ve evliliğe gün sayanlar ihtiyaç duyduğu her şeyi bu fuarlarda bulabilecek. İdeal ev, evlilik hazırlıkları fuarı ile eş zamanlı Gayrimenkul Fuarı’nı da düzenliyoruz. Birbirinden modern konut, villa, işyeri ve rezidans projelerinin yer aldığı bu fuarda kendi evinin sahibi olmak isteyen çiftler, birbirinden avantajlı konut projelerini değerlendirme fırsatı yakalayacak. Aynı zamanda otomobil hayali kuran çiftler de segmentinin lider otomobil markalarının fuara özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olabilecek” dedi.

Kocaeli Fuarlar Merkezine aday

 Bir soru üzerine Bölgenin ihtiyacı olan yeni fuarlar için en uygun ve merkez olabilecek noktada olan Kocaeli sektörün öncüsü ve cazibe merkezi olmaya adayı hedefine doğru ilerliyor.dedi

 

Özel tasarımlar sergilenecek

İDEV Fuarı’nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını belirten Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivaledönüşeceğini dile getirdi. Alagöz, “Katılımcı firmalarımızın en özel tasarımlarının sergileneceği Wedding Show 2018 defilesi fuarımızın ilk günü görücüye çıkacak. Fuarımızın 2. günü ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, stand-up show ile fuarda yer alacak. Fuarımızın 4. günü ise ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan’nın sunumu ile ‘Çiftler Yarışıyor’ yarışması düzenlenecek. Birçok çiftimiz bu yarışmada birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Tüm ilgilileri fuarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Araba modelleri sunulacak

Yoğun bir hazırlık ve tatlı bir koşuşturma içine giren çiftleri rahatlatacakolan Fuarda, çiftler tüm ihtiyaçlarına cevap bulurken aynı zamanda beş günboyunca saç ve makyaj trendlerinin konuşulacağı söyleşiler, kına gösterileri gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Otomobil hayali kuran çiftler segmentinin lider otomobil markalarının fuarda özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olacaklar. Dacia, Fiat, Honda, Hundai, Kia, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, SSanyong, Toyota gibi markalar fuarda en yeni modellerini sergileyerek ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Girişler ücretsiz

Kocaeli Ticaret Odası’nın, Doğu Marmara ABİGEM ile birlikte fuar alanında düzenleyeceği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliğinde Kocaeli iş dünyası, dünya pazarıyla buluşacak. 21-22 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Co-Matching ikili iş görüşmelerinde, dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcileri, Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere Kocaeli iş dünyasıyla biraraya gelecek, iş görüşmeleri gerçekleştirecek. Girişlerin ücretsiz olacağı Fuarlar, 21-25 Mart 2018 tarihlerinde 10.00-22.00, 21 Mart 2018 tarihinde 10.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açıkolacak.

Etkinlikler şöyle;

Etkinlik Adı : WEDDING SHOW 2018 - Defile

Etkinlik Günü : 21 Mart Çarşamba

Etkinlik Saati : 19.00-21.00

Etkinlik Adı : OĞUZHAN UĞUR

Etkinlik Günü : 22 Mart Perşembe

Etkinlik Saati : 19.00-21.30

Etkinlik Adı : Dans Şov, Kına Gecesi  vb etkinlikler katılımcı

firmalar tarafından düzenlenecek.

Etkinlik Günü : 22 Mart Perşembe

Etkinlik Saati : 12.00-21.00

Etkinlik Adı : ÇİFTLER YARIŞIYOR- Ufuk Özkan’nın sunumu ile

Etkinlik Günü : 24 Mart Cumartesi

Etkinlik Saati : 12.00-19.00

HABER: Ufuk BAGAN

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat