Özdilek

Kültür/Sanat

İasos’a bahar geldi

Muğla ilimiz Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık - İasos duvarları sanat bahçesine dönüyor.. Ressamların yaptıkları resimler ile Iasos’a adeta bahar getirdi.

25 Ekim 2021 Saat: 14:18
İasos’a bahar geldi
İasos’a bahar geldi

İasos’a bahar geldi

Muğla ilimiz Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık - İasos duvarları sanat bahçesine dönüyor.. Ressamların yaptıkları resimler ile  Iasos’a adeta bahar getirdi.

 

İasos Mahalle Meclisi’nin İasos Cennet Kalsın temalı projesiyle bir araya gelen gönüllü ressamlar, Kıyıkışkacık mahalle duvarlarını sanat eserleriyle donatıyorlar.

  

 

Milas Belediyesi’nin desteği ve Mahallede yaşayanların imece usulü yardımlaşmalarıyla proje hız kazandı. Boya malzemesi temin eden, sıvacı ustası gönderen sponsorlarla Kıyıkışlacık’ın çehresi değişiyor. Dönüşümlü olarak ressamlara yemek veren restoran işletmecileri tam bir dayanışma örneği gösteriyorlar.

 

Kıyıkışlacık halkı kendi duvarlarını ressamların resim yapabileceği şekilde boyayarak uygun zemini ressamlara hazırlıyorlar. Tüm mahalle duvarları yepyeni bir görüntüye şimdiden kavuştu bile.

   

Projenin sahibi ve hayata geçireni olarak İasos Mahalle Meclisi’ni, emeği geçen gönüllü ressam sanatçılarımızı, desteğini esirgemeyen Milas Belediyesi ve projeyi maddi manevi destekleyen tüm sponsorları takdirle alkışlıyor, tebrik ediyorlar

  

 

Halkın dayanışması mutluluk yaratmaya devam ediyor. Umutlu güzel yarınlara.. silogan ile Baharı  4 mevsim yaşıyorlar.

 

 

Etiketler: İasos,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat