Özdilek

Spor

Huzurlarınızda Darıca G.B

Geçtiğimiz sezon 3.Lig 2.Grup’ta şampiyon olarak 10 yıllık hasreti bitiren Darıca Gençlerbirliği, 2.Lig takımı olarak dün sahaya indi.

18 Temmuz 2018 Saat: 22:20
Huzurlarınızda Darıca G.B
Huzurlarınızda Darıca G.B

Geçtiğimiz sezon 3.Lig 2.Grup’ta şampiyon olarak 10 yıllık hasreti bitiren Darıca Gençlerbirliği, 2.Lig takımı olarak dün sahaya indi. Teknik Direktör Abdulkadir Aslan yönetiminde topbaşı yapan sarı-yeşilliler, 22 kişilik futbolcu kadrosuyla ilk etap çalışmalarına başladı. Sarı-Yeşillilerde yeni transferlerin tamamı antrenmanda yer alırken, izinli olan Mehmet Yeniler’in yarına takıma dâhil olacağı belirtildi.

Hafif tempo

Sezonun ilk antrenmanı olması nedeniyle hafif bir tempoda çalışan sarı-yeşilliler, 15’er dakikalık 2 tur halinde düz koşu gerçekleştirdi. Bugün çift antrenman programıyla vites arttıran sarı-yeşilliler, yoğun ve yorucu bir hazırlık süreci geçirecek. Bolu kampına kadar tesisten çıkış izni olmayacağı öğrenilirken, Darıca G.B teknik heyeti futbolcuları adeta askeri düzene sokacak.Darıca Gençlerbirliği’nin yeni sezondaki ilk antrenmanını Onursal Başkan Şükrü Karabacak, yöneticiler Lokman Demirtaş, Hakan Özcan, Ahmet Sağlam, Ferhat Gümüştekin, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı tribün lideri Orhan Atik izledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat