Özdilek

Spor

Hüseyin Üzülmez vefat etti

Uzun bir süredir yakalandığı hastalıkla mücadele eden Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez 56 yaşında hayatını kaybetti.

21 Haziran 2021 Saat: 11:38
Hüseyin Üzülmez vefat etti
Hüseyin Üzülmez vefat etti

Yakalandığı pankreas kanseriyle mücadele eden Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez İstanbul Amerikan Hastanesinde tedavi görüyordu.Üzülmez 56 yaşında hayatını kaybetti. Hüseyin Üzülmez 2014-2019 yılları arası Kartepe Belediye Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.Ankara Gazi Üniversitesinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü 1986 yılında bittirdi.2004 ve 2006 yılları arasında KOCAELİSPOR Kulübü Yönetim Kurulu üyesi  ve Mali Asbaşkan olarak görev yapmıştır.Bir çok dernek ve sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2009 Mart-2014 döneminde İzmit Belediye'sinde başkan yardımcılığı görevi yapmıştır.30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Kartepe Belediye Başkanı seçilmitir.Hüseyin Üzülmez, 14 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen Kocaelispor Kulübü Başkanlığı görevi Bahri Yavuzdan devraldı.Kocaelispor Üzülmez döneminde 3.Lig 2. Gurupta açık ara lider bitirerek 2.Lige yükselmişti 13 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen seçimde ikinci kez Kocaelispor Kulübü Başkanı seçilen Üzülmez seçimden bir süre sonra rahatsızlığından dolayı başkanlık görevini yönetim Kurulunda bulunan Engin Koyun'a bıraktı. Kocaeli Kaberci  gazetesi olarak Hüseyin Üzülmez'e Allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat