Özdilek

Siyaset

Hürriyet’ten kaza geçiren Gençlik Kolları Başkanı’na ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret etti. İlimizde bulunan çeşitli hastanelerde tedavi gören hastalara yaptığı ziyaretlerde Başkan Hürriyet’e CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP ?

20 Temmuz 2019 Saat: 10:33

Hürriyet’ten kaza geçiren Gençlik Kolları Başkanı’na ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret etti.İlimizde bulunan çeşitli hastanelerde tedavi gören hastalara yaptığı ziyaretlerde Başkan Hürriyet’e CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP İzmit İlçe Başkan Vekili Dalistan Filiz eşlik etti.

Hürriyet’ten kaza geçiren Gençlik Kolları Başkanı’na ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

İlimizde bulunan çeşitli hastanelerde tedavi gören hastalara yaptığı ziyaretlerde Başkan Hürriyet’e CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP İzmit İlçe Başkan Vekili Dalistan Filiz eşlik etti.

Acil şifalar diledi

 

Başkan Hürriyet ilk olarak Hereke’de trafik kazası geçiren CHP geçmiş dönem gençlik kolları başkanı Ozan Aksu’nun kuzeni Uğur Aksu’yu ziyaret ederek kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından Cüneyt ve Elif Özün çiftinin apandisit ameliyatı olan 10 yaşındaki çocukları Rüzgar Özün’ü ziyaret ederek acil şifalar diledi.

 

“Hastalıkta sağlıkta yan yanayız”

 

Hasta ziyaretlerinin kültürümüzün bir parçası olduğunu, hastalıkta ve sağlıkta her zaman vatandaşları yanında olmaya çalıştığını belirten Başkan Hürriyet “insanlarımızın mutlu günlerinde yanında olduğumuz gibi üzüntülü olduğu günlerde de yanında oluyoruz. Fırsat buldukça hastalarımızı ziyaret ederek acil şifalar diliyoruz” dedi.   Hastanelerdeki diğer hasta ve yakınlarıyla da sohbet eden Başkan Hürriyet  sağlık personeline de kolaylıklar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat