Özdilek

Güncel

Hürriyet’ten çocuklara hediye

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kocaelisporlu çocukları İzmitliler Günü’nde sevindirecek

22 Nisan 2021 Saat: 19:02
Hürriyet’ten çocuklara hediye
Hürriyet’ten çocuklara hediye

Hürriyet’ten çocuklara hediye

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Kocaelisporlu çocukları İzmitliler Günü’nde sevindirecek

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 55. kuruluş yıl dönümü ve Dünya İzmitliler Günü’nde, tezahürat videolarını belediyeye gönderen Kocaelisporlu çocukları sürpriz hediyelerle sevindirecek. Kocaelispor’un kuruluş yıldönümü olan 24 Nisan’ı, Dünya İzmitliler Günü ilan eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu özel günü İzmitlilere hediye etti. İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un kuruluş yıldönümü ve Dünya İzmitliler Günü’nde yeşil-siyahlı formaya gönül veren çocukları sevindirecek.

23 NİSAN AKŞAMINA KADAR

23 Nisan Cuma gün bitimine kadar İzmit Belediyesi’ne en fazla 20 saniyelik video gönderen çocuklar sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Pandemi sürecinden psikolojik olarak olumsuz etkilenen, sınırlı saatlerde sokağa çıkabildikleri için evde kalmaktan sıkılan çocuklara moral olacak özel hediyelerle ilgili detayları Hürriyet bizzat açıkladı.   

ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Çocukların Kocaelispor sevgisini pekiştireceklerini belirten Hürriyet, “Hepinizin bildiği gibi 24 Nisan 2021, yeşille siyahın hayat bulduğu şanlı Kocaelispor’umuzun 55’inci yılı. Biz de bu kutlu günü İzmit Belediyesi olarak Kocaelispor’un doğduğu bu kentte, 24 Nisan Dünya İzmitliler Günü olarak ilan ediyoruz. Bizler için çok kıymetli olan bu önemli günde Kocaelisporlu çocuklarımız için çok anlamlı bir etkinlik düzenliyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLARA SÜRPRİZ HEDİYELER

Çocuklardan tezahürat videoları isteyen Hürriyet, “Kocaelispor tezahüratlarını söyleyerek bizlere ulaştıran, Kocaelispor’umuzun geleceği olan çocuklarımız için birbirinden güzel hediyeler hazırladık. Haydi çocuklar! Sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşacağımız Kocaelispor tezahüratı videolarınızı 0532 166 41 41 numaralı whatsapp hattına bekliyoruz. Tribünde de dediğimiz gibi ’Vazgeçme. Sen asla pes etme. Adım adım yürüyoruz zafere’” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat