Özdilek

Ekonomi

Hürriyet, Esnaf Kooperatifi’ne konuk oldu

Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde yapılan esnaf kongresinde güven tazeleyen Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10 Ağustos 2021 Saat: 16:15
Hürriyet, Esnaf Kooperatifi’ne konuk oldu
Hürriyet, Esnaf Kooperatifi’ne konuk oldu

Hürriyet, Esnaf Kooperatifi’ne konuk oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde yapılan esnaf kongresinde güven tazeleyen Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 2010’dan itibaren Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na devam eden ve temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirilen kongreyle bir kez daha güven tazeleyen Faruk Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Hürriyet, yeni dönemdeki çalışmalarında Faruk Demir’e başarılar diledi. Kooperatif başkanı Demir ise ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ettiği başkan Hürriyet’e ziyaretleri için teşekkür etti. 
Hazır bulundular  
Başkan Hürriyet’i, kooperatif başkanı Faruk Demir, başkan yardımcısı İbrahim Ateş, yönetim kurulu üyesi Abdullah Yörüker ve Hasan Yorgun birlikte ağırladı. Yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde Hürriyet’e ise İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Koordinatörleri; Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ile meclis üyesi Yaşar Kardaş eşlik etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat