Özdilek

Güncel

Hürriyet, emeklilerle mehtap turunda

İzmit Belediye Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, emeklileri mehtap turuna çıkardı

5 Temmuz 2019 Saat: 13:20
Hürriyet, emeklilerle mehtap turunda
Hürriyet, emeklilerle mehtap turunda

Hürriyet, emeklilerle mehtap turunda

İzmit Belediye Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, emeklileri mehtap turuna çıkardı

Marina’dan kalkıp İzmit Körfezi’nde tur atan Atatürk isimli gemiyle gerçekleşen mehtap turuna emekliler yoğun ilgi gösterdi.

İzmit Belediyesi’nin emekli evlerine üye emeklilerle Tüm İşçi Emekli Derneği üyeleri, Kent Konseyi emeklileri ve yakınlarının yer aldığı yaklaşık 500 kişi turda keyifli saatler geçirdi. Yoğun katılım nedeniyle iki tur halinde gerçekleşen etkinlikte Temmuz ayında doğan emekliler için doğum günü kutlandı.

Gönüllerince eğlendiler

Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen emekliler Başkan Hürriyet’e etkinlik için teşekkür etti. Emeklilerden Ali Temiz’in arkadaşları adına günün anlam ve önemini anlatan şiiriyle tura ayrı bir renk kattığı mehtap turunun kendisi için büyük bir keyif olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, “Sizin enerjiniz gerçekten çok güzel.

“Bu buluşmalar devam edecek”

Hepiniz yıllarca şehrimize ve ülkemize hizmet ettiniz. Emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  Bu günümüzü sizlere ayırdık. Birlikte güzel bir gün geçirip, emekliler gününüzü kutlamak istedik. İnşallah bu buluşmalarımız artarak devam edecek, birlikte güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz.  Ayrıca biz yaş hesaplarken geceleri saymıyoruz, bu sebepledir yaşlarımızı yarıya düşürüyoruz. Sizlerin varlığınız, tecrübe ve bilgi birikimleriniz bizim için çok değerli” diyerek tüm emeklilere sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir yaşam diledi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat