Özdilek

Siyaset

Hodri Meydan’dan İyi Parti’ye Ziyaret

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı il binasında ziyaret etti.

16 Kasım 2019 Saat: 12:33
Hodri Meydan’dan İyi Parti’ye Ziyaret
Hodri Meydan’dan İyi Parti’ye Ziyaret

Hodri Meydan’dan İyi Parti’ye Ziyaret

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı il binasında ziyaret etti.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, yönetim kurulu üyeleri; Semih Önal ve Fatih Taşer ile Kocaelisporlu taraftarlar İYİ Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İYİ Parti İl yönetim kurulu üyeleri, İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz’in de hazır bulunduğu ziyarette Kocaelispor’un geleceği ve taraftarlar konusunda düşünce ve fikirler paylaşıldı.

Dernek Başkanı Ferhat Uzun, Kocaelispor’un siyaset üstü bir kurum olduğunu bu yüzden tüm partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, yaptıkları ve yapacakları sosyal projeler hakkında bilgi vererek destek istedi. Özellikle Pelin Coştur Filiz’in taraftar içinde maç izleyip tezahürat yapmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Uzun, tüm siyasi parti temsilcilerinin Filiz’i örnek almasını istedi.

Ardından sözü alan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de ilimizin Kocaelispor ile tanınmasının hepimiz için gurur  verici olduğunu belirterek, ‘’Kocaelispor, kentimizin ortak çatısı, en büyük markasıdır. Hodri Meydan ismi de çok iyi bir marka değeri taşıyor. Hodri meydan taraftarları olarak projelerinizde her zaman Türkiye’de örnek bir taraftar grubu profili çiziyorsunuz. Ortak değerlere sahip çıkma bilinciyle hareket ederek ve bu  sorumlulukla takımın ve taraftarın her zaman destekçisiyiz.’’ şeklinde ifadelerde bulundu.

İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ise taraftar içinde maç izlemenin çok keyifli olduğuna dikkat çekti. Taraftarların hangi tezahüratları seviyorsunuz sorusuna ise ‘Napardım bilmem ve sensiz yaşayamayız 1 dakika bile’ yanıtını verdi. Bu sözleri mırıldanması ise taraftardan tam not aldı.

Daha sonrasında futbol anılarının konuşulduğu ziyarette, taraftarlar Şanbaz Yıldız’a Ağrı deplasmanı için ‘Uçak kaldır uçur bizi’ tezahüratını yaparak İYİ Parti il binasından ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat