Özdilek

Spor

Hidayet Türkoğlu basketbol topu dağıtacak

Basketbol Federasyon Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, İzmit Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan öğrencilere basketbol topu dağıtım törenine katılacak.

19 Şubat 2018 Saat: 10:30
Hidayet Türkoğlu basketbol topu dağıtacak
Hidayet Türkoğlu basketbol topu dağıtacak

“Haydi Basketbola Projesi” kapsamında İzmit Belediyesi tarafından bu sene de 10 bin adet basketbol topu dağıtılacağı açıklandı. Şimdiye kadar 14 bin basketbol topu dağıtıldığını söyleyen yetkililer “ bu sene de 4. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak binlerce basketbol topu dağıtacağız. Basketbol toplarının dağıtımı için program hazırlıyoruz” dediler.

 Türkoğlu geleceğim

 İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Spor Birim Sorumlusu Necati Akkuzu ile Gençlik Birim Sorumlusu Emre Ercanlı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu ziyaret ederek basketbol dağıtım törenine davet ettiler. İzmit Belediyesi’nin sportif çalışmaları hakkında bilgi de verilen Hidayet Türkoğlu  “ İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan,  Türkiye’de bir ilk olarak binlerce öğrenciye basketbol topu dağıtarak örnek olmuştur.  Geçen seneki  basketbol topu dağıtım törenine katılmıştım. Bu sene de dağıtım töreninde aranızda olacğaım. İzmit Belediyesi’nin bu projesinin yurdun dört bir yanına yayılması en büyük arzumuzdur” şeklinde konuştu.

 

İzmit’ten başlayacak

 Basketbol Federasyon Başkanı Türkoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa hayata geçirecekleri “ Her Okula Basketbol Sahası ve Pota Projesi’ için İzmit’in pilot ilçe olacağını da ifade ederek “ bu projeye İzmit Belediyesi ile start verecek olmak bizlere ayrı bir mutluluk vermektedir” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat