Özdilek

Siyaset

Hemşeri derneklerimiz bizler için önemli

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dernek, STK temsilcileri ve yerel yöneticileri hafta boyunca makamında ağırladı. Başkan Baran, özellikle hemşeri derneklerinin önemine değindi.

16 Temmuz 2018 Saat: 11:08
Hemşeri derneklerimiz bizler için önemli
Hemşeri derneklerimiz bizler için önemli

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak Kocaeli Erzurum Çat İlçesi ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selami Laçin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini kabul eden Başkan İsmail Baran, dernek tarafından düzenlenecek olan 9. Piknik Şöleni için verilen davetiyeyi aldı, teşekkür etti.

Nesillere taşımalıyız

Hemşeri derneklerinin bu tür etkinlikler düzenlemesinin önemli olduğunu belirten Başkan Baran, “Büyükşehirlerde geldiğimiz yörelerin gelenek ve göreneklerini unutabiliriz. Hemşeri dernekleri gelenek, göreneklerin yaşatılması adına çok önemlidir. Kültürlerimizin yaşatılmasının yanı sıra gelecek nesillere taşınmasını sağlayacaklardır” dedi.

Beraberliğimiz sürsün

Hemşeri derneklerimiz bizim için çok önemli. Sizler bizim kültür zenginliğimiz, farklılığımızsınız. Zaten en büyük zenginliğimiz de farklılığımız ve birçok kültürü içimizde barındırıyor olmamız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim eylesin" ifadelerini kullandı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat