Özdilek
Yalçın Akbulut
Yalçın Akbulut

Hayatı Sevin

Kendimizi dinlersek, yaşadığımız olaylar tesadüf değildir, yaşadığımız her acı deneyimden alacağımız bir ders mutlaka olmalıdır.

18 Eylül 2021 Saat: 20:11

Bu nedenle geçmişteki acıları ve acı deneyimleri hatırlayıp kendi kendimizi bititrmek yerine onlardan aldığımız dersleri hatırlayarak geleceğimize umutla bakabiliriz.

Hepimiz hata yaptık,yaptığımız bu hatalar her zaman başarıyla sonuçlanmayabilir. Önemli olan yaptığımız hatalardan almamız gereken dersleri alarak bir sonraki adımı daha bilinçli şekilde atmamızdır.

Bunu hiç aklımızdan çıkarmayalım ki hata yaptığımızda değil vazgeçtiğimizde kaybetmiş oluruz.Bu nedenle kendimizi suçlamak yerine bu hataların bize neler öğrettiğine, bizi nasıl geliştirip olgunlaştırdığına bakalım ve her hatamızdan aldığımız derslere şükredelim! Çünkü her yapılan hata acı bir ders verir ve bu derslerde insanda güçlenmeyi artırır. Bu nedenle kimseye kızmaya hakkımız yok ancak öfkemiz kendi içinde sindirilerek yok edilebilr.

Değer verdiğin insanlardan kazık yedinmi canı acır insanın çünkü kıymet bilirsiniz dert dinlersiniz,Ama kötü günümde sana ihtiyacım var dediklerimden de çok çeşitli mzazeretler dinleyip üzüldüğünüz zaman kendinize kızmayın çünkü insanlığın fıtratında bunlar var.

Kimseye yalakalıp yapmasanızda kimseyi satmasanızda düşeceğiniz zaman kendi kendinize ayağa kalkacaksınız bunu hiç unutmamak gerekir.

yorulsanızda,kin tutmayın,kırgınlığını yine içinizde eritmeğe bakın,sarsılmayın ben hala ayaktayım diyerek kendinize destek verin

Göreceksinizki hayatı daha çok seveceksiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Bayram öncesi nefes almak15 Nisan 2022 Saat: 10:26
Emekli o kadar yoksullaştı ki fitre ve sadakaya muhtaç duruma geldi.
Yazıklar olsun21 Mart 2022 Saat: 11:05
Bu dünya artık bir cehennem. Katır gibi sağlıklı adamlar yerine masum çocuklara yuva olalım, suçsuz günahsız yavruları ve ailelerini bu duruma düşüren kimler varsa gün yüzü görmesin.
Çanakkale destanı15 Mart 2022 Saat: 11:48
Çanakkale denilince insanın çok düşünerek bu mukaddes şehir de yatan insanların ülkemizin tüm şehitlerinde gelip ülkesini korumaya çalışan dedelerimiz olduğunu görmemiz çok mümkün
Artık bu katliama son verin10 Mart 2022 Saat: 14:44
Anadolu Selçuklu devletinin yıkılması ile dağılan beyliklerden Söğüt ve Domaniç'te kurulan Osmanlı Devletinin kendi küllerinden yeniden doğarak tarih sahnesinde yerini aldı.
İnsanlara barış ve gülümseme neden uzak7 Mart 2022 Saat: 11:24
Sabah kalktığımızda yaptığımız ilk şey dünya da neler oldu diye haber kanallarına sarılmak değil mi
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat