Özdilek

Aşayiş

Hasmını silahla Yaralayıp kaçtı

Geçmişe dayalı husumet bulunduğu öğrenilen spor salonu sahibi Mehmet E. ile . Aralarında sözlü olarak başlayan tartışman bir anda kavgaya dönüştü.Bu esnada Mehmet E. üzerinde bulunan silahı çıkartarak art arda ateş etti.

14 Aralık 2017 Saat: 03:18
Hasmını silahla Yaralayıp kaçtı
Hasmını silahla Yaralayıp kaçtı

Izmit İlçesi Yeşılova Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bir kahvehaneyi işleten Mithat Filiz(43)'in yanına, akşam saatlerinde aralarında geçmişe dayalı husumet bulunduğu öğrenilen spor salonu sahibi Mehmet E. Geldi. Aralarında sözlü olarak başlayan tartışman bir anda kavgaya dönüştü.Bu esnada Mehmet E. üzerinde bulunan silahı çıkartarak art arda ateş etti.

  Mithat Filiz silahtan çıkan kurşunların 3'ünun kendisine isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Filiz'i silahla yaralayan  Mehmet E. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıyı alarak İzmit'teki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada hemen ameliyata alınan Filiz'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken polis olayı gerçekleştiren şahısın yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat