Özdilek

Siyaset

Hasan Ayaz’dan, ilim yayma ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş ve yönetimine nezaket ziyaretine bulundu.

15 Ocak 2018 Saat: 12:21
Hasan Ayaz’dan, ilim yayma ziyareti
Hasan Ayaz’dan, ilim yayma ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve ekibi kurum ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ayaz, son olarak İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş ve yönetiminin misafiri oldu. Samimi bir ortamda karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Feyzi Utaş, Başkan Ayaz’a ziyareti için teşekkür ederek, İlim Yayma Cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Her zaman yanınızdayız

Başkan Ayaz ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Eğitim yolunda başarılı hizmetlerde bulunan İlim Yayma Cemiyetimizi takdir ediyorum. Tamamen Allah rızası için gönüllü bir şekilde bir araya gelip hizmet ediyorsunuz. Yaptığınız işler şapka çıkartılacak kadar güzel ve anlamlı. Bu tür STK’lara her zaman ülke olarak ihtiyacımız var.  Bu güzel çalışmalarınıza katkı ve destek vermeye dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de hazırız” dedi.

Ayaz’a teşekkür

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, Ayaz ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Utaş, “Yarım asrı aşan bir süredir nice hayırlı, bereketli ve güzel hizmetlere vesile olan İlim Yayma Cemiyeti günümüzde, Edirne’den Van’a kadar, Türkiye genelindeki şubeleri, öğrenci yurtları

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat