Özdilek

Siyaset

Hasan Ayaz’a Fahri Başkanlık Unvanı

Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a fahri Başkanlık Unvanı verildi.

13 Mart 2018 Saat: 23:20
Hasan Ayaz’a Fahri Başkanlık Unvanı
Hasan Ayaz’a Fahri Başkanlık Unvanı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Ayaz’ın son durağı Kulmahmut Horozum Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Ayaz’a ziyaretinde, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Muhtar Masası Koordinatörü Mehmet Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ile ilçe yöneticileri eşlik etti.

‘STK’lar önemli’

Hasan Ayaz, ziyarette yaptığı açıklamada, “Derneklerimiz şehrimizin en önemli kuruluşlarındandır. Kentimizin gelişimine önemli katkıları bulunmaktadır. Her birimizin ortak derdi, şehrimizi, halkımızı daha iyi hale getirmektir. Çalışmalarınızda her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı. Dernek olarak çalışmaları hakkında Başkan Ayaz’a bilgi veren Dernek Başkanı Güray Oruç, ziyaretleri için teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Dernek Başkanı Oruç, Başkan Ayaz’a plaket takdim etti.

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat