Özdilek

Güncel

Hartamacı, GİRİP'in konuğu oldu

CHP Çayırova İlçe Başkanlığına getirilen Çetin Hartamacı ; kısa adı GİRİP olan Giresun iş adamları ve Bürokratları Derneğine konuk oldu.

5 Aralık 2018 Saat: 11:26
Hartamacı, GİRİPin konuğu oldu
Hartamacı, GİRİP'in konuğu oldu

Aslen Giresun’lu olan geçmiş yıllarda İstanbulda Giresun Derneği, Giresun Dernekler birliği ve ayrıca İstanbul Giresunlular federasyonunda görevler yapmış olan Çetin Hartamacı;  İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın, Belediye Başkan A. Adayı olmak için görevinden ayrılması sonrası İlçe Başkanlığı görevine getirilen Çetin Hartamacı,  bölgemizde örgütlü olan Giresun iş adamları ve bürokratları derneğine konuk oldu. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kemal TOKMAK içimiz birisi  olan, uzun yıllar Giresunlulara hizmet etmiş bir hemşerimizin CHP Çayırova İlçe Başkanı olması bizi mutlu etmiştir. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz dedi.

 

Başkan Kemal Tokmakmaktan sonra söz alan İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ; aranızda bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu gün burada beni misafir eden ve kucaklayan Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) in Başkanı Sayın Kemal TOKMAK olmak üzere  değerli Yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Giresun’un bir evladı olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hemşerilerimin her alanda yanında olmaya devam edeceğim dedi. Ziyaret karşılıklı samimi dost sohbeti ile devam etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat