Özdilek

Kültür/Sanat

Harbiye’de Müzeyyen Senar Gecesi

Müzeyyen Senar Harbiye’de anılacak İstanbul yeniden Müzeyyen ile buluşacak

11 Haziran 2018 Saat: 09:43
Harbiye’de Müzeyyen Senar Gecesi
Harbiye’de Müzeyyen Senar Gecesi

Bu yılın en ses getiren projelerinden ‘Müzeyyen’ başarılı turne programı sonrası Harbiye Açıkhava’da yeniden sahnelenecek. Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği Harbiye konserleri kapsamında 16 Temmuz akşamı sahneye çıkacak olan Şevval Sam, ‘Müzeyyen’ performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakacak.

 

Her yaştan izleyicinin büyük beğenisini toplayan Müzeyyen, Harbiye gecelerinde de unutulmaz bir müzikal şölen yaşatacak. Türk müziğinin en büyük seslerinden Müzeyyen Senar’ın iz bırakan şarkılarını Şevval Sam’ın yorumladığı müzikalde Senar’ın keşfedilişi, Atatürk’ün önünde ilk kez şarkı söyleyişi gibi önemli anıları sahneleniyor.

84 yıllık sanat hayatına pek çok unutulmaz eser sığdıran değerli sanatçının hayatından önemli kesitlerin müzikle harmanlandığı gösterinin metni önemli edebiyatçılarımızdan Figen Şakacı’nın; rejisi ise müzikal tiyatronun deneyimli yönetmenlerinden Engin Alkan’ın imzasını taşıyor. Müzeyyen projesinde Şevval Sam’a daha önce Müzeyyen Senar ile birlikte çalışmış olan Serdar Kaşıkçılar, İsmail Topyanak, Mustafa Taşpınarlı, Sezgin Sezer ve Fahrettin Yanar eşlik ediyor. Müzikalin müzik direktörlüğünü de Fahrettin Yarkın üstleniyor. Binbir emekle hazırlanan projenin sahne tasarımını Cem Yılmazer, kostüm tasarımını ise Esra Başıbüyük yapıyor. Proje menajerliği Harun Belenoğulları tarafından yürütülüyor.

 …

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat