Özdilek

Spor

Harb-İşspor zirvede

İkinci Amatör Küme B, D ve F gruplarında farklı sahalarda 10 maç oynanırken bir maç yarıda kaldı

19 Şubat 2019 Saat: 16:13
Harb-İşspor zirvede
Harb-İşspor zirvede

Harb-İşspor zirvede

İkinci Amatör Küme B, D ve F gruplarında farklı sahalarda 10 maç oynanırken bir maç yarıda kaldı.

 Haber detayı

B Grubu’nda İzmit Gültepespor ile D Grubu’nda Harb-İşspor rakiplerini mağlup ederek gruplarında liderliğe yükseldiler

 

İkinci Amatör Küme B Grubu’nda haftanın maçında zirve mücadelesi veren İzmit Gültepespor ile Yeni Kandıraspor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştılar. Zorlu mücadeleyi İzmit Gültepespor 3-2 kazanarak grupta lider oldu. Üçtepespor ile İzmit Erenlerspor müsabakası Bağçeşme Stadı’nda saat oynanırken İzmit Erenlerspor bu mücadeleden 6-2 gibi farklı galibiyetle ayrıldı Körfez Esentepe Stadı’nda Körfez İlçesi Birlikspor ile Yılmazspor arasında oynanan karşılaşmada Yılmazspor maçın 36. dakikasında öndeyken Körfez İlçesi Birlikspor sahada 6 kişi kalınca maçın hakemi karşılaşmayı tatil etti. Aynı sahada Körfez Atılımspor ile Kocaeli Yenişehirspor mücadelesinden gülen taraf 3-1’lik galibiyetle Körfez Atılımspor oldu.

Harb-işspor yeniden lider

İkinci Amatör Küme D Grubu’nda puan mücadelesinde Derbent Stadı’nda İzmit Balabanspor’a konuk olan Gölcük Çiftlikspor rakibi karşısında 2-1 galibiyetle ayrıldı. Karamürsel Akçatspor’a deplasmanda konuk olan Eşmespor mücadeleden 6-1 galibiyetle ayrıldı. Harb-İşspor deplasmanda Tepeköy Defnespor  karşısında 8-1 gibi farklı kazanarak grupta yeniden liderliğe yükseldi. Acısu Belediyespor sahasında konuk ettiği Yazlıkspor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek rakibini liderlikten etti.

Lider karadeniz dört köşe

İkinci Amatör Küme F Grubu’nda Beylikbağı Karadenizspor sahasında konuk ettiği Darıca Türkeli Gençlikspor’u 4-1 mağlup ederken aynı sahada Gebze Yavuz Selimspor grupta son sırada bulunan Mollafenarispor karşısında 9-2 gibi haftanın en farklı galibiyetiyle 3 puanı kazandı. Gebze Metin Oktay Stadı’nda tek karşılaşma Mustafapaşaspor ile Çayırova Gençler Birliği arasında oynandı. Mustafapaşaspor bu karşılaşmada rakibini 3-1’lik skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldmayı başardı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat