Özdilek

Spor

Harb-İşspor basın ile buluştu

İlimizin köklü spor kulüplerinden biri olan Harb-İşspor geçtimimiz haftalarda yaptığı genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulu üyeleri önceki akşam spor basınıyla Cadır Kandıra Sofrasında bir araya geldi

20 Temmuz 2018 Saat: 08:53
Harb-İşspor basın ile buluştu
Harb-İşspor basın ile buluştu

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurul sonrasında Harb-İşspor Kulübü, yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Yeni sezonda Gölcük Harb-işpor Kulübü Başkanlığına gelen Selami Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Salon sporları sorumlusu Vedat Sunar, Mali Sekreter Aydın Şentürk ve Genel Sekreter İsmail Çelik, fizomer yetkilileri Yusuf Şanlı ve Ayfer Aslan’da katıldı. Önceki akşam spor basınıyla Cadır Kandıra Sofrası’nda bir araya gelen Harb-İşspor yeni yönetim kurulu tanışma yemeğinde yeni sezon ile ilgili projelerini basın ile paylaştı. Gölcük Harb-işpor Kulübü Başkanı Selami Bulut” geleçek için çok güzel projelerimiz ile külübümüzü devir aldık”dedi.

 

Önce spor sağlığı

Gölcük Harb-işpor Kulübü Başkanı Selami Bulut” Gölcük İlçemizin en güzide takımları arasında yer alan kulübümüzü bundan sonra en iyi şekilde yönetmeye çalışacağız. İlk olarak bir çok spor branşlarında faliyet göstermek için mücadelemiz olacak. İkincisi ise bünyemizde bulunan sporcularımıza en iyi sağlık hizmetini sundam içinde Fizomer ile anlaşma yaptık. Bizim ilk önceliğimiz sporcularımızın sağlığı. Ayrıca bu yıl masa Tenisi, Futbol ve Voleybol branşlarında liglere katılım göstereceğiz. Ayrıca daha sonra Teakwando, Boks, Kingboks gibi branşlarında faliyete geçireceğiz”dedi.

 

Kulübe otobüs alacağız

Başkan Selami Bulut sözlerine söyle devam etti. “Kulübümüze ayrıca Bir otobüs tahsis etmek için gerekli çalışmalarımız var. Böyle güzide bir kulübümüze en gerekli olan önceliklerden biri olan bende bir otobüs bunu kulübümüze kazandırmak ilk önceliğim. Bunun yanında kulübümüze kazanç kazandırmak içinde Gölcük ilçemizde büyük bir ilgi gören fitness spor merkezi bunun içinde en yakın zamanda böyle güzel bir spor salonu kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Ayrıca bu sene A takım olarak liglere katılmayan kulübümüz bu sezonda İkinci Amatör Küme’de mücadele verecek iyi bir takım ile mücadele vermesi için iyi bir ekip kuracağız”dedi.

A TAKIMI KURUCAĞIM

Başkan Selami Bulut” Bizim tek amaçımız Kocaeli’nin bir gerçeği olan Kocaelispor’a ve Gölcükspor’a elimizdeki genç ve yıldız futbolcuları yetiştirip vermek ve profesyonel kulüplerimize katkıda bulunmak. Ayrıca A takım olarak üç sezondur Lglere katılmıyoruz. Bunu da bu yıl A takım kadrosunu gençlerimizden ve tecrübeli abilik yapacak futbolculardan kurulu bir takım ile ikinci Amatör Küme’ye katılmak olacak. A takım olmaması bizim için olmaz ise olmazı olacak. Bunun için A takım olarak çalışmalarımızı başlattık.

Yeni yapılanma olacak

Başkan Bulut “Yeni yönetim olarak yeni yepyeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Kulübümüz yeni bir yeri olması içinde yeni bir lokal yerini buldum iki  üç ay içinde büyük bir lokalimiz olacak ve Bütün herkes buraya gelerek düşüncelerini ve dertlerini anlatması için üyelerimize ve sporcularımıza açık olacak. Birlik ve beraberlik olcak için birlik önemli. Bunun içinde ilk olarak göreve geldiğimde sporcularımın velileri ile sporculardan önce toplantı yaptım. Veliler ile bilgi alışverişi ve düşüncelerini aldım. Veliler bana ilerisi için fikirlerini sundu. Velilerin düşünceleri doğrutusunda da çalışmalarımız oluyor”dedi.

En iyi hizmeti vereceğim

41 yıllık bir mazisi olan kulübümüz için elimden gelen her şeyi yapacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım Kurumsallaşma ile kulübümüze en iyi sportif faaliyetleri yapmak istiyoruz. En iyi ahlaklı sporcu yetiştirmek bizim için en önemli şey olacak. Kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmak için en cazip spor kategorileri ile spora kazandırmak olacak. Ayrıca yeni sezon için altyapımız için  Akademik eğitimli antrenörlerle altyapımızın çalışmalarını sürdüreceğiz. Öncelik olarak akademi eğitimli antrenörler ile çalışacağız. Şuan kulübümüzü bünyesinde Akademik eğitimli antrenörler çalışmalarımız devam edecek. Bu yıl A takımı antrenör olarak Sercan Gör, altyapıyı ise Osman Şirin, Engin Taş, Ramazan Çilingir antrenörlerimiz çalıştıracak”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat