Özdilek

Siyaset

Hamza Şayir, Dilovası’nı ‘biz’ bilinciyle yöneteceğiz

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve aday adaylarını bir araya getirdi. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın da katıldığı toplantıda aday adaylarının fikir ve önerileri alındı.

24 Ocak 2019 Saat: 09:28
Hamza Şayir, Dilovası’nı ‘biz’ bilinciyle yöneteceğiz
Hamza Şayir, Dilovası’nı ‘biz’ bilinciyle yöneteceğiz

Hamza Şayir, Dilovası’nı ‘biz’ bilinciyle yöneteceğiz

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir ve diğer aday adaylarını bir araya getirdi. Toplantıya ayrıca; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İl Yöneticileri İlhan Yıldırım ve Fazıl Korkmaz ile ilçe yöneticileri katıldı. Toplantının açılışını konuşan İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası’nda seçimi kaybetmemizi isteyenlerle en güzel cevabı 31 Mart’ta vereceğiz” dedi.

 

Ben değil biz bilinciyle yöneteceğiz

Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, “Bir seçim sürecine girdik. Bu süreçte beni gibi sizlerde bu göreve talip oldunuz ancak Genel Merkezimiz bu görevi bizlere layık gördü. Bu görev için çıktığımız bu yolda sizlerin desteğine ihtiyacım var. Bu kenti ben değil bizler yöneteceğiz. Onun için bu yolda sizlerin her zaman yanımda olmasını ve gelişen ve büyüyen Dilovası’na katkı sunmanızı istiyorum” dedi.

 

Kardeşimizin yanında olacağız

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “2014 yerel seçimlerinde sizlerin desteği ve halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin kalkınması ve büyümesi için çalıştık. Bu göreve gelirken sizlerle birlikte yola çıkmıştık. Yarında sizlerin desteği ile Hamza Şayir kardeşimizin yanında hep birlikte yer alacak ona destek olacağız ve Dilovası’nda AK kadrolar ile hizmete devam edilmesi için mücadele edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat