Özdilek

Kültür/Sanat

Haluk Levent Hayrani İle Sahnede Dans Etti

02 – 05 ağustos tarihleri arasinda birlikte güzel slogani ile gerçekleşen yalova müzik festivali’nde haluk levent dün akşam sahne aldı

4 Ağustos 2018 Saat: 14:29
Haluk Levent Hayrani İle Sahnede Dans Etti
Haluk Levent Hayrani İle Sahnede Dans Etti

 3 gün boyunca birçok iddialı isme ev sahipliği yapacak olan ve Kaptan Yapım Organizasyon tarafından düzenlenen Yalova Müzik Festivali 2018 önceki gece muhteşem bir açılış partisiyle başladı.

 Türk rock ve alternatif müziğin en iyilerini aynı sahnede bir araya getiren festivalde Haluk Levent 3 Ağustos Cuma akşamı sahne aldı. Levent, verdiği muhteşem konser ile hayranlarını Yalova’nın en büyük sahilinde müziğe doyururken, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı.  

 

Çok yönlü müzik yapan, şarkıları bir döneme damgasını vurmuş rock müziğin sevilen isimlerinden “Haluk Levent”inunutulmayan şarkılarına yaklaşık 10.000 kişi eşlik ederken, Levent, sosyal medya aracılığı ile belirlediği bir hayranıyla da sahnede dans etti.

 

3 gün boyunca İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta, Yalova’nın en güzel sahili; “Yalova TatilPark” da gerçekleşen “Yalova Müzik Festivali” nde Haluk Levent’in konseri öncesi Aylin Aslım, Gazapizm ve Manuş Baba da sahne alarak muhteşem performanlarıyla göz doldurdular.

Etiketler: Haluk Levent,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat