Özdilek

Güncel

Halk Kürsüsü’nden Net Medya’ya ziyaret

Net Medya Grup, Halk Kürsüsü Başkanı Sevinç ve Başkan Yardımcısı Hiçyılmaz’ı ağırladı

3 Mart 2021 Saat: 20:56
Halk Kürsüsü’nden Net Medya’ya ziyaret
Halk Kürsüsü’nden Net Medya’ya ziyaret

Halk Kürsüsü’nden Net Medya’ya ziyaret

Net Medya Grup, Halk Kürsüsü Başkanı Sevinç ve Başkan Yardımcısı Hiçyılmaz’ı ağırladı

Geçtiğimiz günlerde il yönetim kurulu toplantısını yapan ve dernekleşen Halk Kürsüsü Başkanı Ramazan Sevinç ve Başkan Yardımcısı Metin Hiçyılmaz, ilk ziyaretlerini Net Medya Grup’a yaptı.

Amaçlarını ve hedeflerini anlattılar

Net Medya Grup merkez ofisinde Net Medya Grup Başkanı ve Kocaeli Haberci Gazetesi Sahibi Soner Kılıç ile Hür Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ufuk Bagan ve Reklam Müdürü Ayten Duymuş ile bir araya gelen Sevinç ve Hiçyılmaz, kuruluş amaçlarını ve hedeflerini aktardı.

“Partiler üstü bir kuruluşuz”

Önce Kocaeli Halk Kürsüsü sosyal paylaşım platformu olarak yola çıktıklarını ifade eden Başkan Ramazan Sevinç, “Bu oluşum dalga dalga bütün ülkeye yayıldı. Şu anda hemen hemen bütün illerde dernek çalışmalarımız sürüyor. Destekçilerle birlikte 125 bin sayısına ulaştık. Herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi değiliz ve olmayacağız” dedi.

“Atatürk’ün çizdiği yoldan ilerliyoruz”

Halk Kürsüsü Derneği Başkan Yardımcısı Metin Hiçyılmaz da, “Din, dil, ırk ve mezhep ayrıcalığı yapmadan, Atatürk’ün çizdiği yoldan ilerlemek şiarımız. Aramızda, Lazı, Ermenisi, Kürdü, Çerkezi, Alevisi birçok vatansever, ülkesini seven ve milliyetçi arkadaşlarımız var. Amacımız ve hedefimiz; ülkemizi ve vatandaşlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde, dostça ve kardeşçe el ele verip, özlenen, müreffeh bir Türkiye’yi yeniden inşa etmek” diye konuştu.

Net Medya Grup’tan destek

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve başarılar dileyen Net Medya Grup Başkanı Soner Kılıç, “Çıktığınız bu yolda başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum. Ülkemiz için taşı altına elini koyan her sivil topum örgütüne olduğu gibi bizler de Net Medya Grup ve internet gazeteleri olarak her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat