Özdilek

Güncel

Halk Ekmek 2 Aralık’ta satışta

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası tarafından hayata geçirilen Halk Ekmek Projesi’nin 2 Aralık’ta başlayacağı duyuruldu.

27 Kasım 2019 Saat: 16:24
Halk Ekmek 2 Aralık’ta satışta
Halk Ekmek 2 Aralık’ta satışta

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası arasında yapılan Halk Ekmek Projesi protokolü kapsamında ilk etapta İzmit’te 13 farklı yerde, sonrasında ise il genelinde yapılacak olan projede 200 gram ekmek 1 TL’den, 400 gram ekmek ise 2 TL’den satışa sunulacağı belirtilmişti. Faaliyet gösteren büfelerin çalışma saatleri ise Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi olmak üzere hafta içi saat 06-08,  öğlen 12.00-14.00, akşam 17.00-19.00 saatleri arasında 6 gün hizmet vereceği açıklanmıştı. Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı daha önce projenin faaliyete geçeceği tarih olarak Kasım ayının ortaları ya da sonu olarak belirtirken, Kocaeli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ise projenin başlamasının Aralık veya Ocak ayına sarkabileceğini söylemişti.

FIRINCILAR OLARAK PROJEYE HAZIRIZ

Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Projenin normal süreçte 1 Aralık tarihinde başlamasını düşünüyorduk fakat Pazar gününe denk geldiği için 2 Aralık’ta satışlar başlayacak. Cuma gününe kadar yapılması planlanıyor. Haftaya kadar sanırım noktalar tamamlanmış olacak. Biz fırıncılar olarak projeye hazırız. Eksiğimiz yok. Elektrikler de büfelere bugün yarın çekilecektir” açıklamasında bulundu.

HALK EKMEK NERELERDE SATILACAK?

Halk ekmek Bayındırlık-Dünya Bankası, Bekirdere Mimar Sinan Ortaokulu, Alikahya Merkez, Yahya Kaptan, Tavşantepe, Topçular Şeref Meydanı, Bağçeşme Meydanı, Gültepe Mahallesi, Kuruçeşme Parkı, Yeni Cuma Parkı, 42 Evler Sanayi Mahallesi, Anıtpark, Yeşilova Özbek Çeşme Meydanı, Alikahya Karadenizliler, Yenidoğan-Serdar Mahallesi’nde belirlenen alanlarda büfeler kurulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat