Özdilek

Spor

Hakemler dualarla açılış yaptı

Kocaeli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından düzenlenen sezon açılışı yeni Kocaeli Stadı’nda dualarla yapıldı

14 Eylül 2018 Saat: 14:12
Hakemler dualarla açılış yaptı
Hakemler dualarla açılış yaptı

Kocaeli İl Hakem Kurulu ve kısa adı TFFHGD olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şubesi tarafından gerçekleşen organizasyon ile 2018-2019 sezonunu açan hakem ve gözlemcilerimiz Kocaelispor’a ev sahipliği yapan Kocaeli Stadı’nda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. İl Hakem Kurul Başkanı Ersin Yıldırım ve Hakemler Derneği Başkanı Avukat Özhan Kurt’un ev sahipliğindeki organizasyonda yağmur bir ara kendini gösterse de organizasyon başarısı ve konukseverlik tam not aldı.

 

Prtokol ilgi gösterdi

 MHK 2. Bölge Sorumlusu Murat Ilgaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Spor Şube Müdürü Engin Yaşar, Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, İdari İşler Müdürü Bahri Tuğ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, KASKF Başkanı Murat Aydın, Türkiye Saha Komiserleri Derneği’ni temsilen yönetim kurulu üyesi Mahir Gürsucu, hakem dostu, “Köfteci İbo” olarak bilinen İbrahim Özenir, kurul ve dernek yöneticileri, hakemlerimiz, gözlemcilerimiz ve davetliler katıldı.

 Bursa ve Sakarya’dan geldiler

 Kocaeli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği açılışına Bursa ve Sakarya’dan da konuklar geldi. Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu, Başkan Yardımcısı İsmail Demirtaş, Gözlemci Atama Sorumlusu İbrahim Kaya, Hakem Atama Sorumlusu Mükremin Uzer, henüz 32 yaşında olan Bursa İl Hakem Kurulu Başkanı İsa Yücel Çırakoğlu, Bursa Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Özgür Uçak da protokol arasındaki yerini aldı.

 

 Yakından ilgilendiler

 Sezon açılışı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Selamlama konuşmasını TFFHGD Kocaeli Şube Başkanı Av. Özhan Kurt yaptı. Ardından konuklar ve protokol üyeleri yaptığı konuşmalarla hakem ve gözlemcilere yeni sezon başarı dilerken, Kocaeli İl Hakem Kurul Başkanı Ersin Yıldırım, Hakemler Dernek Başkanı Av. Özhan Kurt, Klasman Gözlemcisi Süleyman Arkan, Hakem Atama Sorumlusu Arif Doğan Talay ve gerek basın mensupları ile gerekse de tüm konukları ile yakından ilgilendi.

 

 ILGAZ:  FIFA hakemi çıkabilir

 Konuşmalarda TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer “Kocaeli hala Süper Lig’e bir hakem çıkaramadı. Bunu fazlası ile hak ediyor” derken, MHK 2. Bölge Sorumlusu Murat Ilgaz “Kocaeli’yi Süper Lig kesmez, burası FIFA hakemi çıkarmalı. Sizde bu potansiyel var” ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından klasman hakemleri tek tek anons edilerek sahaya davet edildi ve hakemler sembolik koşularını yaptı. Kurban kesimi, pasta kesimi, toplu halde çekilen aile fotoğrafı ve kokteylin ardından açılış sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat