Özdilek

Güncel

Kocaeli AFAD’da Lojistik Hareketlilik

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde, çeşitli illerden gelen afet lojistik malzemelerinin tasniflenerek konteynırlara yüklenme hareketliliği vardı.

6 Kasım 2018 Saat: 10:38
Kocaeli AFAD’da Lojistik Hareketlilik
Kocaeli AFAD’da Lojistik Hareketlilik

 Cumhurbaşkanlığının 100 günlük eylem planı kapsamında illerde cep depolar oluşturmak üzere başlatılan lojistik trafikte, Afyon, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa, Yalova, Düzce ve Kastamonu illerinden gelen 30 tırdaki malzemeler tasniflenerek Kocaeli AFAD’da bulunan 48 konteynıra yüklendi.

Ülkemizdeki 25 büyük lojistik merkez haricinde illerin müdahale kapasitesine ilave katkı sağlamayı amaçlayan çalışma ile Kocaeli ilimizde bulunan ve içleri doldurulan 48 konteynırın 20’si İstanbul’a, 8’i de Sakarya’ya gönderildi.

20 adedi de İlimizde kalacak konteynırlarda 720 çadır, 2160 yatak, 3680 battaniye ve mutfak seti gibi çadır malzemeleri bulunuyor.

PTT Kargonun gerçekleştirdiği lojistik operasyonlarla, İllerde, içlerinde çadır, yatak, battaniye, yastık-çarşaf ve mutfak setleri bulunan 20 konteynırlı cep depolar oluşturulmuş olacak.

Etiketler: AFAD,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat