Özdilek

Güncel

Gurme Gazeteci Veysel Kavrayan istcookfest2019'da

AGAFED'e bağlı, Avrasya Aşçılar Derneğinin 28.04.2019 Pazar Günü düzenleyeceği 3. İSTANBUL AŞÇILAR FESTİVALİ (istcook fest 2019) ve derneğin 13. YIL KUTLAMASI'na Gurme Gazeteci Veysel Kavrayan'da katılacak.

16 Nisan 2019 Saat: 11:42
Gurme Gazeteci Veysel Kavrayan istcookfest2019da
Gurme Gazeteci Veysel Kavrayan istcookfest2019'da

Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu'na (AGAFED) bağlı, Avrasya Aşçılar Derneği'nin (AVADER) 28.04.2019 Pazar Günü düzenleyeceği "3. İSTANBUL AŞÇILAR FESTİVALİ (istcook fest 2019)’" ve derneğin "13. YIL KUTLAMASI" etkinliğine ünlü gazeteci gurme Veysel Kavrayan'da davetliler arasında yerini alacak. 

Gurme Gazeteci Veysel Kavrayan, hem etkinliğe uluslararası basın desteği sağlarken özel ilgi alanı olan gastronomi dünyasıyla da bir araya gelecek.

Sektörün yakından tanıdığı ve bir çok gastronomi organizasyonuna davetli, konuşmacı, yarışma jürisi olarak katılan Veysel Kavrayan, gerek gastronomik gelişmeler için gerekse Türk Mutfağı ve Türkiye Turizmi'nin lokomotif alanı olan Gastronomi Turizmi için bu tarz organizasyonları desteklediğini dile getirdi.

AGAFED ve AVADER'i takip ettiğini, burada paylaşmanın, gelişimin öncüleri olduğunu belirten Gurme Gazeteci Veysel Kavrayan; bu oluşumu hazırlayanlar sektör ve gastronominin göbeğindeler. Bu sebeple tabandan tavana herkesi kucaklayan yapıya sahip olunması günümüzde bir meziyettir. Türk Yemeği, Türkçe Okunur, Türkçe Yazılır sözünü özümseyerek, gastronominin ve kültürün gelişimine katkı vermek önemli bir hadise. Şimdiden tüm organizasyonu gerçekleştiren paydaşlara ve katılımcılara başarılar dilerim diye ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat