Özdilek

Spor

Gündoğdu: Kazanmak istiyoruz

Kocaelispor teknik direktör Galip Gündoğdu, antrenmanda basın mensuplarına açıklama yaptı

6 Eylül 2018 Saat: 00:30
Gündoğdu: Kazanmak istiyoruz
Gündoğdu: Kazanmak istiyoruz

Kocaelispor teknik patronu Galip Gündoğdu,” Hoca olarak tarihi güne şahitlik yaptık. Oyuncularımız da aynı. Her oyuncuya nasip olmazdı. Küllerinden doğmuş bir takım olarak müthiş bir atmosfer yaşandı. Oyuncularımız yanıma geldi; UEFA maçı oynanır gibiydi dedi. Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Kendi iç saha olayımızı kullandık. Bizler dengeyi kurduktan sonra ataklar yaptık. Dört tane pozisyon kaçtı “ şeklinde konuştu.

 

 Gençlere güveniyoruz

 Abuzer ofsayttı, sonraki pozisyon yan hakem bayrağı kaldırdı bunlar maç psikolojisidir.  Seyirci atmosferi ve sahanın ambiyansı çok iyiydi. Zeminde biraz problem vardı. Taraftarlar bile heyecanlıydı. Bizler ilk ve zor maçı atladık. Gölcükspor iyi bir takım, dinamik ve mücadele eden bir ekiple oynayacağız. Kazanmak için maça çıkacağız. Genç oyuncularımıza sahada zaman veriyoruz.  Bizler çok beklentileri olduğunu biliyoruz. Gençleri kazanmaya çalışacağız’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat