Özdilek

Spor

Gündoğdu ilk açıklamayı yaptı

Kocaelispor’da devam edip etmeyeceği merak konusu olan teknik adam Galip Gündoğdu ile devam kararı alınmıştı.

18 Temmuz 2018 Saat: 21:56
Gündoğdu ilk açıklamayı yaptı
Gündoğdu ilk açıklamayı yaptı

İlk çalışmasına çıkan tecrübeli teknik direktör transferdeki son durum, gruptaki takımlar hakkında açıklama yaptı. Galip Gündoğdu transfer açılırsa 5-6 oyuncu almak istediğini belirtti

 “2018-2019 sezonu takımımız ve şehrimiz için hayırlı olsun. Kazasız ve belasız bir sezon diliyorum. Burada 3 Ağustos’a kadar çalışmalarımız sürecek. Bolu’da 15 günlük kamp yapacağız. Orada taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Bol bol hazırlık maçları yapacağız. Son haftaya doğru da ilimizde bir hazırlık maçı yapma gibi bir planımız var, sonrasında da zaten lig hazırlıklarımızı noktalayacağız. Sabahları kros yapacağız, öğlen de Vinsan da olacağız saha çalışmalarımızı orada yapacağız. Üçüncü gün kuvvet ve saha çalışmalarımız olacak.”

Takıma güveniyorum

Gündoğdu “Ben buranın bir çalışanıyım ne yazık ki hakkımda gidiyor, gitti gibi haberler yapıldı. Ben de konuşmadım, yönetimin dışında bir açıklama yapamazdım. Şimdi olduğu gibi o zaman da bekledim. Transfer konusu da bana çok soruldu, ama yönetim gerçekten büyük bir çaba sarf ediyor. Bizlerde sadece bekleyeceğiz. Yönetim süreci değerlendirecek, oldu ki açılmazsa ben bu takıma güveniyorum. Kayıplarımız olsa da alt yapıdan gelen oyuncularla bu kayıpları kapatacağız. Transfer açılırsa da 5-6 transferle şampiyonluğa oynamaya çalışacağız”

Hiçbir harekete girişmem

Terbübeli teknik patron Galip Gündoğdu “Futbolcu transfer etmek için hiçbir harekette bulunmadım. Etik olarak ben yönetimin dışında hiçbir harekete girişmem, hem yönetime hem de görüştüğümüz futbolculara ayıp etmiş oluruz. Transfer açılmazsa o çocuklara sadece umut vermiş oluruz, çünkü Kocaelispor büyük bir camia herkes buraya gelmek ister. Grubumuz güçlü bir grup, şehir takımları dolu. Ama gruplar arasında en güçlü bu en zayıf bu diyemeyiz. Herkes transfer yaptı, güçlendiler. Transfer açılmazsa yapacak bir şey yok, sonuçta biz sihirbaz değiliz. Alt yapıdan gelen oyuncuları değerlendirerek yol alacağız. Açılırsa buraya gelmek isteyen çok oyuncular var”

5-6 oyuncu  bizim için yeterli

“Transfer açılırsa çoğu futbolcu anlaşma sağladı. Biz 2. Lig’de mutsuz olan futbolcuları almak için uğraşacağız. Bu kiralık yada bonservisiyle yönetimin tasarrufunda olan bir şey olur. Belirlediğimiz oyuncuları almak için yönetimle görüşeceğiz. Zaten 5-6 futbolcu alırsak bu takım şampiyonluğa oynamak için yeterli kadroya sahip olacak. Transfer ne zaman açılır yada açılır mı bunu bilemem yönetim gerçekten mücadele ediyor. Biten bazı şeyler var, ama bitmeyenler de var. Bunlar maddi güçle olan şeyler. Biz camia olarak sadece açılacak umuduyla bakıyoruz.”

Takım için yetersiz demedim

“Bazı yerlerde takımın yetersiz olduğunu belirttiğime dahil haberler de oldu. Ben hiçbir zaman böyle bir şey söylemedim. Benim dediğim transfer açılmazsa devam etmeyi düşünmüyorum. Çünkü çok büyük bir yol aldık alırken de yıprandık. Psikolojik olarak ciddi şekilde yorulduk. Şunu da belirttim, transfer açılırsa yönetim benimle devam etmeyebilir. Ben kulübün önünü de açtım. Sonradan yönetimle görüştüm iki ihtimalinde olduğunu söylediler. Bende bu takımı en iyi tanıyan teknik ekip olduğumuz için kulübün de bizim de yararımıza kalmamız gerektiğini düşündüm. Baştan gelecek bir teknik adam her şeyi sıfırdan almak zorunda kalacaktı.”

Tekliflerle ilgilenmedim

“Transfer açılmazsa bizler bu yapılanma ile devam etmeye hazırız. Tabi ki camia olarak şehrinde transferin açılmasını istediğine eminim. Gönül ister ki transferin açılmasını bunu da bizlere süreç gösterecek. Biz her türlü devam etsek de belli olan bir şey var, eğer ki bir başarısızlık olursa gidecek olan ilk isimler teknik ekip oluyor. Nasıl bir yük aldığımı çok iyi biliyorum. Zaten geçen sezon da bunu yaşadık. Herhangi bir teklifle ilgilenmedim, görüşmedim. Çünkü benim sözleşmem devam ediyor. Zaten görüşecek olsam da kesinlikle biri duymazsa diğeri duyardı.”

GALİP GÜNDOĞDU: Kocaelispor’un teknik direktörü sezonun ilk çalışmasının sonunda detaylı bir açıklama yaptı. Gündoğdu akılda kalan soru işaretlerini de cevaplamış oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat