Özdilek

Siyaset

Gülümse İzmit Hürriyet Geldi !

Gülümse İzmit Hürrüyet Geldi ! siloganı ile İzmit’e seçim otobüsüyle giren İzmit’in ortak adayı Fatma Kaplan Hürrüyet’e kent merkezinde vatandaşın ilgisi oldukça yüksekti.

23 Aralık 2018 Saat: 12:45
Gülümse İzmit Hürrüyet Geldi !
Gülümse İzmit Hürriyet Geldi !

Gülümse İzmit Hürrüyet Geldi !

Belediye Başkan adayı olan Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe binası önünde binlerce kişiye seslenerek adaylık açıklaması yaptı. Miting havasında geçen adaylık açıklamasında . Hürriyet’e sevgi gösterisinde bulundu. ‘Gülümse İzmit, Hürriyet geliyor’, ‘El ele kol kola omuz omuza’, ‘İzmit’in çocuğu Fatma Kaplan Hürriyet’ sloganlarının atıldığı açıklamada Hürriyet, meşalelerle karşılandı.

Yürüyüş Yolu üzerine dev led ekran kuruldu. CHP bayrakları ile süslenen ilçe binasında ayrıca ‘Gülümse İzmit, Hürriyet geldi’ ve ‘Mart’ın sonu bahar’  pankartları asıldı.

Genel merkez destekli katılım

Ankara’dan Hürriyet’e destek vermek amacıyla Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, AdanaMilletvekili Müzeyyen Şevkin, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Parti Meclis Üyesi Semra Dinçer’in yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit eski İlçe Başkanları Alpaslan Seymen, Selman Yıldırım, Mehmet Ümit Küçükkaya, Kocaeli eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, Eski Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, CHP’nin belediye başkan adayları, Öte yandan CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Çakar, Hürriyet’in adaylık açıklamasına gelerek birlik beraberlik mesajı verdi.

İzmit’e kadın eli değecek

Programda ilk olarak konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Hani derler ya kadın eli değmiş olması lazım. Bundan sonra İzmit’e kadın eli değecek. Nasıl 70’li yıllarda Leyla Atakan varsa şimdi de Fatma Kaplan Hürriyet var. Yerel yönetimler çok önemli. Ben Fatma Kaplan Hürriyet’in seçildikten sonra halka, İzmit’e  kadın elinin güzelliklerini göstereceğine inanıyorum” dedi.

Hürriyet ezber bozacak

Sarıbay’ın ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, “Önümüzde ki yapılacak olan 31 Mart seçimlerinde CHP ve İYİ Parti olarak iş birliği yaptık. Biz bu iş birliğinin sonuna kadar arkasında olacağız. 90 yıllık CHP mensubu arkadaşlarım sizden de aynı özveriyi alacağımıza inanıyorum. Fatma Kaplan Hürriyet ile ezber bozulacağına ben yürekten inanıyorum. Sizde inanın. Bu iktidarın ayak sesi. ” diye konuştu.

İzmit gülümsesin diye hürriyet’i getirdik

Ardından konuşan Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca selamlama konuşmasının ardından, “İzmit halkı buraya kadın eli değsin istedi. İzmit gülümsesin diye Fatma Kaplan Hürriyet’i sizlere belediye başkan adayı olarak getirdik. Ama sizden bir isteğim var. 31 Mart akşamı Fatma Kaplan Hürriyet’in zaferini hep birlikte kutlayalım. Tek adama son vermek isteyen tüm halkımızla birlikte o bayrağı birlikte dikeceğimize inanıyorum” dedi.

Çalışkan vekilimizi sizlere verdik

Ardından konuşan Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “İl başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerde hep birlikte Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine sahip bir arkadaşımızı belediye başkanı yapacağız. Ancak CHP’nin bir fedakarlıkta bulunduğunu söyleyelim. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu en çalışkan vekilimizi sizlere verdi” şeklinde konuştu.

Selam sana İzmit

CHP İzmit İlçe binası önünde partililere seslenen İzmit İlçe Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bugüne kadar defalarca binlerce insana seslendim. Ama bugün çok heyecanlıyım. Büyük olan halktır. Sizlersiniz. Selam olsun sana güzel İzmit. Bugünlere gelmemizde büyük önemi olan ilk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’e, İsmet İnönü’ye, Leyla Atakan’ımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sözümüzü  birlikte tutacağız

Cumhuriyetimizin temel değerlerini taşımak için yola çıkmış bir kadın olmaktan onur duyuyorum diyen Hürriyet,“Buraya gelmeden önce Ata’mızın huzuruna gittik ve söz verdik. Sizler için söz verdik. İzmitliler için çalışmak için söz verdik. İzmit’i aydınlık yarınlar için çalışarak yöneteceğimize söz verdik. Ve buraya sözümüze destek olacağınızı bildiğim için geldim. Sizlerle birlikte bu sözü dayanışma ve birlik içinde tutacağımıza inanıyorum” diye konuştu.Biz ne ayırmaya ne kayırmaya geldik diyen Hürriyet,“Ne ondandır ne bundandır demeden ne olursan ol yine gel demek için geldik. İzmit’i seviyoruz ve biliyoruz ki İzmit’te bizi seviyor. İzmit’in hepimizin cenneti olması için var gücümüzle çalışmaya geldik. Örneğin Tavşantepe’de birinin çocuğu ağlasa Cedit’te ki aile üzülmeli. İzmit’te sevgi ve saygıyı tekrar hakim kılmak o mega projelerden daha önemlidir. İzmit’i huzur kenti yapmak istiyoruz. Bunu bir ve beraber olursak yapabiliriz” dedi.

Basın emekçilerine teşekkür ediyorum

Bana inanan güvenen herkese sonsuz teşekkür ediyorum diyen Hürriyet,“En büyük teşekkürlerden bir tanesini de basın emekçisi kardeşlerimize etmek istiyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde onlarında haklarını savunmak adına birçok önerge verdik. Seçim döneminde onlarda çok çalışıyor ve çalışacaklar. Biz nerede olursak onlarda yanımızda oluyor. Onlara buradan tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Asgari ücret 2 bin 200 TL olacak.

Biz işini doğru yapan, alınteriyle çalışan herkesi başımızın üzerinde taşıyacağız ve sözümüz söz kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız diyen Hürriyet,“Genel başkanımızın dediği gibi kazandığımız tüm belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 TL olacak. Bu sözümüzü unutmayacağız ve Belsa’yı ele aldığımızda bu sözümüzü de yerine getireceğiz” açıklamalarında bulundu.

Milletvekili olmadan önce herkesin hakkını savunacağımı söyledim ve tuttum diyen Hürriyet,“İkinci olarak halktan kopmayacağımı ve her zaman yanlarında olacağımı söyledim. Vatandaşımızın her sorununu mecliste bağıra bağıra anlattım. Şimdi başkan olunca sesim mi kısılacak tabi ki hayır. Haklının ve doğrunun mücadelesini vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kocaelispor bizim aşkımızdır diyen Hürriyet, “Kocaelispor ile ilgili buradan atıp tutmayacağım. Çünkü yeşil siyah aşkı her türlü siyasi görüşten üsttedir ve hiçbir siyasi görüşe meze edilmemelidir. Hodri Meydan’da ki sevgili arkadaşlarımız ben sizin yine ablanız olarak kalacağım dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat